PIONIRI: Održan ždrijeb pionirskog natjecanja

Danas je u Zagrebu u prostorijama HNSa održan ždrijeb skupina za natjecanje pionira. Ovo je pilot projekt HNS za koji se prijavilo 15 momčadi koje su raspoređene u 5 skupina. Natjecanje je na rasporedu 10., 11. i 12. travnja u Domu sportova, a Futsal Dinamu je pripala čast domaćinstva prvog ovakvog turnira. Na turniru nastupaju Futsal Dinamo, Novo Vrijeme, Aurelia Futsal, Primošten, Vinkovci, Osijek, Vrgorac, AFC Universitas, Novi Marof, Futsal Gorica, Zagreb 92, Olmissum, Crnica, Uspinjača Gimka i Futsal Pula.

Source: Futsal Dinamo

U daljnju fazu natjecanja prolaze svi prvoplasirani iz skupina i najbolji drugoplasirani, a kroz osminu finala svoj prolazak među osam ekipa tražit će još četiri momčadi, odnosno ostale drugoplasirane ekipe koje će voljom ždrijeba razigravati za popunu dva slobodna mjesta u četvrtfinalu. Zadnji dan turnira odigrat će se polufinalni susreti nakon kojih će se odigrati i susreti za prvo odnosno treće mjesto.

Iz Futsal Dinama su najavili da će točna satnica 1. HMNL za pionire biti objavljena na njihovim stranicama, a po nedavnoj organizaciji završnog turnira kupa ne sumnjamo da će se Dinamo još jednom pokazati kao odličan domaćin. Želimo sreću svim sudionicima i nadamo se kako će ovaj pilot projekt od iduće sezone zaživjeti u još dužem i većem formatu.

ZAPRATITE NAŠU FACEBOOK STRANICU I INSTAGRAM PROFIL

SVI PRIJENOSI EMITIRAT ĆE SE NA NAŠEM YOUTUBE KANALU

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)