Mlada reprezentacija na pripremama u Srbiji!

Naša mlada reprezentacija nalazi se u Srbiji, točnije u Staroj Pazovi, gdje će odraditi mini pripreme te dva prijateljska susreta s vršnjacima iz Srbije. Boravak u Srbiji je na rasporedu od ponedjeljka 09.01. do subote 14.01., a u sklopu priprema na rasporedu su i dva susreta, prvi u petak u 19:00, a drugi u subotu u 17:00. Iako Srbija ostvaruje daleko lošije sportske rezultate u nogometu, Fudbalski savez Srbije posjeduje jedan od najmodernijih sportskih kampova u Europi i mnoge druge reprezentacije dolaze ovdje na svoje pripreme. Naši dečki zasigurno neće moći sakriti oduševljenje onim što će ih dočekati u Staroj Pazovi, a nažalost u Hrvatskoj neće još godinama.

Izbornik Maretić za ovo okupljanje na raspolaganju ima tri vratara i dvanaest igrača. Od novih imena tu je Kardum Josip vratar MNK Murtera koji je svojim izvedbama među vratnicama dobio priliku pokazati se i u nacionalnom dresu. Imamo i dva povratnika koji su bili na okupljanju u Delnicama krajem kolovoza, ali nisu dobili pozive u prosincu. Riječ je o Prkačinu Dominiku koji član drugoligaša Omble i Karlu Vukoviću junioru Omiškog Olmissuma svi ostali igrači s popisa odradili su okupljanje u prosincu. Najveće iznenađenje je nepozivanje vratara Kobaševića koji prošao gotovo sva okupljanja prošle generacije i uz Dragičevića i Josipovića je jedini igrač s reprezentativnim iskustvom.

Pozvani igrači

Za sada nemamo informacije hoće li susreti biti zatvorenog tipa, ali u svakom slučaju obavijestit ćemo vas o ishodu oba susreta.

ZAPRATITE NAŠU FACEBOOK STRANICU I INSTAGRAM PROFIL

PRETPLATITE SE NA NAŠ YOUTUBE KANAL

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)