KADETI ZAPAD: Primorski derbi Rijeka-Pula, Marof dočekuje Fotex

Došlo je na red 5. kolo kadeta Zapad. Čeka nas dosta zanimljiv utakmica. Tu su najatraktivniji Primorski derbi između Rijeke  i Pule i derbi između Marofa i Fotexa.

MNK Gorica – MNK Futsal Dinamo

Moglo bi se reći i derbi začelja između Gorice i Dinama. Obje ekipe ne znaju za pobjedu, a Dinamo se nalazi ispred Gorice s dva boda. Gorica je i dalje bez bodova te je ovo odlična prilika za prvu pobjedu.

HMNK Rijeka – MNK Stanoinvest Futsal Pula

Rijeka će ugostiti Puljane. Rijeka se nalazi na posljednjem mjestu bez bodova te će pokušati doći do prvih bodova protiv Pule. Pula se nalazi na 6. mjestu uz utakmicu manje od Gorova te će probati to nadoknaditi u Rijeci.

MNK Bjelovar – MNK Futsal Gorovo

Odlični Bjelovar dočekuje Gorovo. Bjelovar je u prošlom kolu pomalo neočekivano pobijedio Fotex te se zasluženo nalaze na prvome mjestu. Gorovo je na 5. mjestu s 4 boda i teško da će se nakon ovoga kola išta promijeniti gdje je Bjelovar na svome parketu favorit.

MNK Novi Marof- MNK Fotex Junajted

Derbi kola između Marofa i Fotexa.  Marof je kiksao u prošlom kolu remijem s Dinamom te se nalazi na 3. mjestu. Fotex je pak u velikim problemima jer već dva kola ne znaju za bodove. Nalaze se na 4. mjestu te će probati se vratiti na stari put no protivnik nimalo nije lagan.

Došli smo i preko polovine prvenstva na Zapadu. Dosta uzbudljivo i napeto kolo gdje nas čeka jedna prava poslastica između Marofa i Fotexa.

REZULTATI PROŠLOG KOLA

ZAPRATITE NAS NA FACEBOOK STRANICI I INSTAGRAM PROFILU

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)