KADETI ZAPAD: Fotex savladao Dinamo, Gorovo, Rijeka i Pula uzeli 3 boda

Došli smo i do 6. kola kadeta Zapad. Dosta zanimljive i sadržajne utakmice smo vidjeli u ovom kolu.

MNK Futsal Dinamo 4:6 (0:3) MNK Fotex Junajted

Fotex je uz dosta muke pobijedio Dinamo. Prvi koji zabija jeste Fotex u 9. minuti preko Jurovića. Minutu nakon ponovo gol. Strijelac je bio Grđan. Minutu prije kraja za 0:3 zabija Đorđević.

U drugom poluvremenu Dinamo prvi zabija. Strijelac je bio Ciglar. U 21. minuti Dinamo dolazi do gola zaostatka preko opet Ciglara. Fotex se u 23. minuti ponovo vraća na povećanje preko  Jurovića. Minutu poslije se ponovo vraćaju na 3 gola razlike. Strijelac je bio Grđan. U 26. minuti smo vidjeli gol sa svake strane. Strijelci su bili Jurović i Ciglar koji su obojica postigli svoj treći gol za konačnih 4:6.

MNK Gorica 0:6 (0:2) HMNK Rijeka

Rijeka je u derbiju začelja pobijedila Goricu sa 6 golova. Matovina otvara utakmicu u 13. minuti. Dvije minute poslije zabija Radoslav za 0:2 što je i bio rezultat s kojim se otišlo na predah.

U drugom poluvremenu rijeka je i dalje odlična. U 23. minuti dolaze do pogotka preko Novaka.  U 28. minuti za 0:4 zabija i Jergović. Minutu poslije Rijeka postiže dva pogotka. Strijelci su Lučić i Matovina za konačnih 0:6.

MNK Futsal Gorovo 4:1 (3:0) MNK Novi Marof

Gorovo je iznenadilo Marof pobjedom u Opatiji pobjedom od 4:1.  Ruiz je taj koji zabija u 2. minuti za minimalno vodstvo. U 10. minuti dolazi do povećanja vodstva. Strijelac za Gorovo je bio Ružić. U 14. minuti za 3:0 zabija i Barbarić.

U drugom poluvremenu smo vidjeli samo dva pogotka. Sa svake strane po jedan. U 19. minuti za smanjenje vodstva zabija Ratković. Minutu prije kraja potvrdu pobjede i točku na i stavlja Ruiz za konačnih 4:1.

MNK Stanoinvest Futsal Pula 5:2 (4:0) MNK Uspinjača Gimka

Pula je iznenadila Gimku pobjedom na domaćem terenu od s 5 golova  u mreži Zagrepčana. Dobrovac je taj koji prvi zabija u 4. minuti za minimalno vodstvo Pule. Istoimeni igrač ponovo zabija u 11. minuti. Dvije minute kasnije pula opet zabija. strijelac je bio Dabić. Ponovo dvije minute kasnije zabija Saletović za 4:0.

U drugom poluvremenu se Gimka budi no ti im nije bilo dovoljno za bolji rezultat.  U 21. minuti Gimka smanjuje vodstvo preko Stambolije. Tri minute poslije Gimka dobiva nadu i dolazi do dva gola zaostatka. Strijelac je bio Prekpalaj. Nadu i točku na i stavlja Pernić u 29. minuti za konačnih 5:2.

Dosta zanimljivo 6. kolo na zapadu. Pula i Gorovo su iznenadili ipak favorizirani Marof i Gimku koji su ponovo podbacili. Tablica se nakon ovog kola dosta zakomplicirala.

REZULTATI PROŠLOG KOLA

ZAPRATITE NAŠU FACEBOOK STRANICU I INSTAGRAM PROFIL

PRETPLATITE SE NA NAŠ YOUTUBE KANAL

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)