KADETI ZAPAD: Dinamo će ugostiti Marof, a Fotex Bjelovar

Došlo je na red 4. kolo kadeta Zapad. Puno uzbudljivih priredbi ima u ovom kolu. Dinamo će ugostiti Novi Marof, a Fotex će Bjelovar. Ostala dva susreta su između Gorova koje dočekuje Gimku, a Pula Goricu.

MNK Futsal Dinamo – MNK Novi Marof

Dinamo dočekuje Marof. U ovu utakmicu ulaze s remijem iz prošlog kola protiv Pule što su im bili prvi bodovi ove sezone. Trenutno se nalaze na sedmom mjestu s utakmicom manje i jednim bodom. Novi Marof nakon ovog kola više nije sto postotan. U naizgled malo lakšoj utakmici oni su izgubili od Bjelovara. Novi Marof se tim porazom spustio na 4. mjesto sa 6 bodova zajedno s još tri kluba.

MNK Fotex Junajted – MNK Bjelovar

Fotex prošlo kolo je doživio dosta neočekivan poraz. Gimka je bila ta koja je prva probila led i prva pobijedila Varaždince. U ovom kolu traže iskupljenje no protivnik neće biti toga mišljenja. Bjelovar koji iz kola u kola pokazuje da je veliki favorit za play-off. Sigurno da je jedno od većih iznenađenja u ovoj ligi. Prošlo kolo su pobijedili do tada ne poraženi Novi Marof gdje su ih mnogi smatrali kao “outsider-e” i već upisali tri boda Marofu. Oni su pak dokazali suprotno i treba ih napomenuti.

MNK Gorovo – MNK Uspinjača Gimka

Gorovo ovo kolo dočekuje Gimku. Gorovo je nošeno pobjedom u prošlom kolu protiv Rijeke. To im je bila prva pobjeda u sezoni te uz prednost domaćeg parketa će probati iznenaditi ipak favorita Gimku. Gimka ipak ima veću brzinu u ovoj utakmici tj. nošeno je pobjedom nad do tada ne pobjedivim Fotexom. Oni su ti koji su pokazali da se sa svima može nositi i da nitko nije ne pobjediv. Gimka u ovoj utakmici je favorit usprkos gostujućeg parketa.

MNK Stanoinvest Futsal Pula – MNK Gorica

Pula ovo kolo ugošćuje Goricu. Pula je prošlo kolo remizirala s Dinamom i nalazi se na 5. mjestu te je jedina ekipa s 4 boda. Gorica je nažalost u ovoj ligi još uvijek nepoznanica jer ima samo jednu utakmicu. Razlog tome je pauza jedno kolo i odgoda. Jedinu utakmicu su izgubili od Fotexa. Sigurno nas čeka zanimljiva utakmica

.
Kad pogledamo tablicu može se primijetiti da čak 4 tima ima 6 bodova te ih od prvog mjesta dijeli gol razlika. U ovom kolu punom uzbuđenja vjerojatno će dođi do nekih promjena i dodatnog zapleta.

REZULTATI PROŠLOG KOLA

ZAPRATITE NAS NA FACEBOOK STRANICI

ZAPRATITE NAŠ INSTAGRAM PROFIL

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)