KADETI ZAPAD: Dinamo će ugostiti Fotex, a Pula Gimku

Došli smo i do 6. kola kadeta Zapad. Čeka nas dosta zanimljivih utakmica gdje je najistaknutiji dvoboj između Pule i Gimke. Treba napomenuti i derbi začelja između Gorice i Rijeke.

MNK Futsal Dinamo – MNK Fotex Junajted

Dinamo dočekuje Fotex. Dinamo koji je prošlo kolo deklasirao Goricu dočekuje drugi Fotex. Fotex se u prošlom kolu oporavio od negativnog niza pobjedom u derbiju protiv Novog Marofa.  Fotex je u ovoj utakmici favorit s tim da ne treba  podcijeniti Dinamo koji je nošen pozitivnim rezultatima.

MNK Futsal Gorovo – MNK Novi Marof

Gorovo dočekuje Novi Marof. Gorovo se nalazi na 7. mjestu s 4 boda, a Novi Marof je pao na 5 mjesto. Gorovo je u prošlom kolu izgubilo od Bjelovara, a Novi Marof od Fotexa. Novi Marof je u ovoj utakmici favorit te im je potrebna pobjeda kao bi se vratili u top 4.

MNK Stanoinvest Futsal Pula – MNK Uspinjača Gimka

Trećeplasirana Pula dočekuje četvrtoplasiranu Gimku. Pula je prošlo kolo dobila Rijeku, dok je Gimka pauzirala. Oba tima imaju po 7 bodova te je ovo bitka za 3. mjesto. treba napomenuti da Pula ima utakmicu manje i prednost domaćeg terena.

MNK Gorica – MNK Rijeka

Derbi začelja između Rijeke i Gorice. Oba kluba traže prve bodove te će ih dobiti samo je pitanje tko. Rijeka je mjesto ispred zbog bolje gol razlike. Gorica bi mogla imati prednost domaćeg parketa, ali ipak to ne mora ništa značiti. Rijeka je prošlo kolo izgubila od Pule, a Gorica je teško stradala od Dinama.

6. kolo zapada je pred nama. Sada prema prošlih pet kola se već može polako prognozirati putnike u play-off iako nitko nije sigurno niti ispao niti prošao.

REZULTATI PROŠLOG KOLA

ZAPRATITE NAŠU FACEBOOK STRANICU I INSTAGRAM PROFIL

PRETPLATITE SE NA NAŠ YOUTUBE KANAL

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)