KADETI ZAPAD: Devet klubova u borbi za jedinstvenu ligu.

Prošle sezone samo su dva predstavnika lige Zapad nastupila na kadetskoj završnici prvenstva Hrvatske. Zapad su tako predstavljali MNK Fotex Junajted i MNK Gorovo. Gorovo se okitilo broncom, a Fotex je zapeo u skupini. Nova sezona donosi nove prilike i mogućnosti klubovima, a tek ćemo nakon nekoliko odigranih kola znati više o omjeru snaga.

FUTSAL GORICA – MNK FOTEX JUNAJTED, subota 05.11.2022 11:00

Prvenstvo otvaraju Gorica i Fotex. Gorica je prošlu sezonu u kadetima završila na posljednjem mjestu s minus jednim bodom. Fotex je u regularnom djelu natjecanja osvojio prvo mjesto da bi naslov prvaka potvrdio i kroz play off. Gledajući prošlu sezonu Fotex je favorit.

HMNK RIJEKA – MNK NOVI MAROF, subota 05.11.2022. 14:00

Kadeti Rijeke nisu nastupali prošle sezone tako da su nam oni potpuna nepoznanica. Marof je regularni dio završio na petom mjestu i za bod mu je izmaklo mjesto u polufinalu. Rijeka u ovoj sezoni ima najveće ambicije u svim kategorijama i vjerujemo da će od prvog kola krenuti u borbu za jedinstvenu ligu, ali i gosti imaju svoje ambicije i u Rijeku ne dolaze s bijelom zastavom.

STANOINVEST FUTSAL PULA – FUTSAL GOROVO, subota 05.11.2022. 15:00

Pula ove sezone pruža odlične partije u juniorskoj konkurenciji, a tek ćemo vidjeti kakvi su im kadeti. Gorovo je totalna suprotnost kod juniora, ali prošle sezone su bili drugi u regiji i treći u Hrvatskoj i to je rezultat vrijedan poštovanja.

MNK USPINJAČA GIMKA – MNK BJELOVAR, subota 05.11.2022. 19:10

Uspinjača GIMKA je najbrojnija akademija u Hrvatskoj i ne pojavljivanje na prošlosezonskoj kadetskoj završnici smatraju neuspjehom. Nova sezona je tu da ispravi taj neuspjeh. U goste im dolazi Bjelovar koji, kao i Rijeka, se nije natjecao prošle sezone u ovoj konkurenciji.

Ove sezone u kadetskoj konkurenciji Zapada očekuje nas devet ekipa, osam je gore nabrojanih a u prvom kolu slobodan je Futsal Dinamo. Još uvijek nema službene potvrde koliko će klubova iz koje regije nastupiti u jedinstvenoj ligi, ali sve su glasnija šuškanja kako bi svaka regija mogla podariti po četiri predstavnika.

PRETHODNI ČLANAK

FACEBOOK/INSTAGRAM

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)