KADETI ZAPAD: Derbi između Gimke i Fotexa, Dinamo gostuje u Puli

Došli smo i do 3. kola kadeta Zapad. U ovom kolu nas očekuje dosta zanimljivih okršaja, a jedni od tih su derbi između Gimke i Fotexa, Bjelovar i Novi Marof i dvoboj između Pule i Dinama.

MNK Stanoinvest Futsal Pula – MNK Futsal Dinamo

Pula u će u ovom kolu ugostiti Dinamo. Pula ove sezone ima samo jednu utakmicu jer su prošlo kolo pauzirali, a tu jednu utakmicu su pobijedili Gorovo. Dinamo je također pauzirao prvo kolo, a u drugom se kolu nisu baš proslavili. Poraz od Bjelovara na domaćem terenu je dovoljan motiv sada u Puli za traženje pobjede. Pula pak želi nastaviti svoj pobjednički niz. a Dinamo traži opravdanje za poraz u prošlom kolu.

MNK Uspinjača Gimka – MNK Fotex Junajted

Gimka ovo kolo će ugostiti možda i najgoreg kojeg mogu ugostiti ove sezone. Fotex rezultatima izgleda sjajno te uz dvije pobjede imaju +12 gol razliku što nikako nije nebitan faktor. Gimka ove sezone ima po pobjedu i poraz. Pobjedu su stekli u prvom kolu protiv Bjelovara. Poraz je pao u prošlom kolu u jednoj dosta zanimljivom okršaju s Marofom. Čeka nas jedna izrazito zanimljiva utakmica u kojoj je Fotex favorit, ali ne bi bilo čudno da domaćin odnese sva tri boda.

MNK Bjelovar – MNK Novi Marof

Bjelovar će ugostiti klub iz Novog Marofa. Bjelovar nošen pobjedom iz prošlog kola protiv Dinama će pokušati iznenaditi sto postotni Marof. Marof još nije poražen te su sto postotni. U prošlim kolima su pobijedili Gimku i Rijeku. Bjelovarov poraz se dogodio protiv Gimke. Utakmica u kojoj je Marof blagi favorit te će se pokušati vratiti kući s 3 boda.

HMNK Rijeka – MNK Futsal Gorovo

Rijeka ovo kolo ugošćuje momčad iz Opatije Gorovo. Obje ekipe su bez bodova te je ovo sjajna prilika za prvi trijumf i jednima i drugima. Rijeka je svoje poraze doživjela protiv Marofa i Fotexa. Gorovo pak ima samo jednu utakmicu. Poraz protiv Pule u prvom kolu, a u drugom kolu je odgođena utakmica u okršaju s Goricom. Objema ekipama bi ova pobjeda dosta značila i mogla bi imati utjecaj na kraj lige.

Ovaj nas vikend čekaju izrazito uzbudljiva kola. Trenutno na tablici je vodeći Fotex, a ispod njega Marof koji su jedini sto postotni. Možemo vidjeti da će ta dva kluba biti jedni od favorita, a uz njih ima nekoliko klubova koje bi se u ovom kolu mogle istaknuti.

REZULTATI PROŠLOG KOLA

FACEBOOK/INSTAGRAM

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)