KADETI: Večerašnji derbi u Zagrebu, derbi Pule i Bjelovara

Došli smo do trećeg kola 1 HMNL kadeti. Vrijeme stvarno leti, a ovo kolo je i dokaz jer smo već došli do trećeg vikenda prvenstva. U ovom kolu nas čeka par zanimljivih utakmica te su čak 4 od pet utakmica između timova iz iste regije. Na jugu imamo dvoboj između Vrgorca i Porta Tolera te Olmissuma i Universitasa. Na zapadu imamo utakmicu Pule i Bjelovara te na kraju na istoku imamo utakmicu između Vinkovaca i Broda. Jedina utakmica u kojoj se protivnici ne poznaju najbolje jeste dvoboj Gimke i Aurelije.

HMNK Vrgorac – MNK Porto Tolero, 10.03 2023, 15:45

Vrgorac će ugostiti posljednji Porto Tolero. Vrgorac je u prošlom kolu stradao od Bjelovara dok su Pločani izgubili od Gimke. Pločani su jedini u ligi bez boda te je teško očekivati da će doći do prvih. Vrgorac pak traži ispravak poraza iz prošlog kola, a  Pločane su ove sezone već pobijeđivali. Čeka nas zanimljiva utakmica gdje je ipak Vrgorac favorit.

MNK Stanoinvest futsal Pula – MNK Bjelovar, 11.03.2023, 11:00

Pula će u možda najzanimljivijoj utakmici kola dočekati Bjelovar. Pula je u prošlom kolu stradala od Broda, dok je Bjelovar pobijedio u obje utakmice. Ipak zadnji njihov susret je bio u regiji zapad kada je Pula odnijela pobjedu i time potvrdila prvo mjesto. Čeka nas zanimljiva utakmica gdje Pula i prednost domaćeg parketa.

MNK Olmissum – AMNK Universitas Split, 11.03.2023, 13:15

Olmissum dočekuje Universitas. Obje ekipe su u prošlom kolu kiksale. Olmissum je doživio teži poraz od Aurelije dok Universitas na domaćem terenu uzeo samo bod protiv Vinkovaca. Omišani i Splićani su se samo jednom susreli i to na početku sezone kada je slavio Olmissum 3:2. Čeka nas sigurno zanimljiva utakmica gdje mala prednost ide domaćinima.

MNK Uspinjača Gimka – MNK Aurelia Futsal,11.03.2023, 21:30

Gimka u također jako zanimljivoj utakmici dočekuje Aureliju. Gimka je ispravila poraz iz prvog kola pobjedom protiv Porta Tolera. Aurelia je u prošlom kolu svladala ekipu s juga Olmissum te su trenutno na prvome mjestu. Obje ekipe iako naizgled se ne poznaju međutim imaju dosta zajedničkih utakmica s turnira Futsalita, no obje ekipe su doživjele promjene te nas sigurno očekuje zanimljiva utakmica.

MNK Vinkovci – MNK Brod 035, 12.03.2023, 17:30

Vinkovci u posljednjoj utakmici 3. kola dočekuje Brod. Vinkovci su u prošlom kolu došli do prvog boda remizirajući protiv Universitasa dok je Brod pobijedio Pulu. Već su se dva puta ove dvije momčadi susrele u regionalnom dijelu te je u oba navrata slavio Brod s tim da su se obje utakmice igrale u Brodu. Čeka nas zanimljiva utakmica u kojoj je ipak Brod u maloj prednosti.

Došli smo i do kraja najave 3. kola. Dosta zanimljivih susreta gdje se skoro svi protivnici dobro poznaju. Polako se i formira tablica te možemo vidjeti da su Aurelia i Bjelovar na samom vrhu, dok je Porto Tolero usaljen na dnu. Očekujemo sigurno što se više bližimo kraju sve napetije i zanimljivije utakmice.

ZAPRATITE NAŠU FACEBOOK STRANICU I INSTAGRAM PROFIL

SVI PRIJENOSI EMITIRAT ĆE SE NA NAŠEM YOUTUBE KANALU

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)