KADETI JUG: Vrgorac dočekuje Omišane, derbi između Makarana i Studenata

Došli smo i do drugog kola kadeti jug. Čak tri susreta čeka nas u Splitu ovaj vikend. U ovom nas kolu također čekaju okršaji između prvoligaša. Riječ je o Vrgorcu i Olmissumu te Novom Vremenu i Universitas.

PODSKUPINA A

MNK MEJAŠI – MNK KIJEVO, 12.11.2022. 10:20

Mejaši su prvo kolo otvorili gustom pobjedom protiv Jezera od 2:3. Sada kod kuće dočekuju goste iz Knina. Kijevu će ovo biti prva utakmica jer im utakmica prošlo kolo odgođena protiv Murtera. Oni su i dalje većini lige potpuna nepoznanica te ćemo u ovoj utakmici od čega su Kninjani.

MNK GAUNI – MNK CRNICA, 12.11.2022. 11:00

Viceprvaci države dočekuju goste iz Šibenika. Gauni su odlično otvorili sezonu pobjedom protiv Splita u gostima rezultatom 0:6. Crnica je pak u prvom kolu doživjela poraz protiv gradskih rivala Šibenika 1983. Zalogaj je veliki ali pobjedom isprat će se gorak okus iz usta od prošlog kola.

MNK SPLIT – MNK JEZERA, 12.11.2022. 11:45

Split prošlo kolo je doživio težak poraz kod kuće protiv Gauna. Dobili su priliku protiv za popravak ponovo na svom terenu protiv Jezera. Jezera su prošlo kolo doživjeli poraz od 2:3 protiv Mejaša. Ovo je odlična prilika oba kluba za pobjedu i dizanje pobjedničkog duha koji će im sigurno pomoći u ostvarivanju cilja.

MNK MURTER – MNK ŠIBENIK, 12.11.2022. 12:00

Murter će ugostiti Šibenčane. Murter nam je također nepoznanica jer nisu igrali prošlo kolo tako da će im ovo biti prva prilika za bodove. Što se tiče Šibenika oni su u prvom kolu slavili protiv gradskih rivala Crnice. Ovo bi im mogla biti odlična prilika za puni plijen i nova tri boda.

PODSKUPINA B

HMNK VRGORAC – MNK OLMISSUM, 12.11.2022. 11:15

Vrgorac u derbiju dočekuje goste iz Omiša. Možda čak i najuzbudljivija utakmica u ovom kolu. Omišani su u prošlom kolu slavili protiv Universitas-a od 3:2. Vrgorac je u prošlom kolu pobijedio Porto Tolero teže nego očekivano. Oba tima će ići po pobjedu te ne možemo sa sigurnošću izraziti favorita. Blagu prednost sigurno ima Vrgorac zbog domaćeg terena.

AMNK UNIVERSITAS SPLIT – MNK NOVO VRIJEME, 13.11.2022. 10:30

Druga utakmica s velikim očekivanjima je zasigurno dvoboj Universitas-a i Novog Vremena. Novo vrijeme je prošlo kolo demontirala Torcidu s rezultatom od 1:6. Ovo će ipak biti malo ozbiljniji ispit Makaranima. Studenti su pak prvo kolo izgubili protiv Olmissuma gdje su gubili 3:0 i vratili se na 3:2 no ništa više od toga. Sigurno nas čeka uzbudljiva utakmica puna uzbuđenja i napetosti.

MNK SQUARE – MNK TORCIDA, 13.11.2022. 14:00

Square ovo kolo ugošćuje Torcidu. Square-u je ovo prva utakmica s obzirom na to da su prvo kolo pauzirali pa tako nismo toliko upoznati s njima. Sigurno je da će ići na puni plijen i dobro otvaranje prvenstva. Torcida je prvo kolo doživjela velik poraz protiv Makarana. Ovi je ta prilika da pobjedom zaborave taj poraz i priključe se gornjem dijelu tablice.

Iako je prošlo prvo kolo i dalje se neki klubovi još ne poznaju najbolje. Nakon prošlog kola stvorila se slika koja nam prema rezultatima i tablici govori tko bi mogao biti u borbi za vrh ali ipak ne treba suditi knjigu po koricama jer ima još puno za igrati.

REZULTATI PROŠLOG KOLA

FACEBOOK/INSTAGRAM

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)