KADETI JUG: AFCU gostuje u Dubrovniku, a Split dočekuje Šibenik

Došli smo i do 4. kola kadeta Jug. Ne toliko zanimljivo kolo kao prijašnja, ali svakako vrijedno pažnje. Čeka nas 7 futsal utakmica od čeka su 4 u podskupini A, a 3 su u podskupini B.

PODSKUPINA A

MNK Mejaši – MNK Crnica, 26.112022, 9:30

Trećeplasirani Mejaši dočekuju šestoplasiranu Crnicu. Mejaši još uvijek ne znaju za poraz. Nakon dvije utakmice imaju sto postotni učinak. Crnica se nalazi u potpuno suprotnom položaju. Iz tri imaju samo tri boda te bi i u ovom kolu moglo tako ostati.

MNK Gauni – MNK Murter, 26.112022, 11:00

Gauni će ugostiti Murter u derbiju kola. Gauni su također sto postotni, ali zbog utakmice više od Mejaša nalaze se na prvome mjestu. Gauni u ovoj ligi izgledaju jako dobro te potvrđuju sve što su napravili prošle sezone. Murter se nalazi na drugome mjestu uz također utakmicu više od Mejaša i bodom više. Oni ne znaju ove sezone za poraz. Poraz bi u ovoj utakmici mogao biti prvi i jednoj i drugoj momčadi. Čeka nas iznimno zanimljiva utakmica.

MNK Jezera – MNK Kijevo Knin, 26.112022, 11:30

Jezera ugošćuje Kijevo. Jezera se trenutno nalaze na 5. mjestu sa samo tri boda. Ovo kolo bi moglo promijeniti to jer se Kninjani nalaze na posljednjem mjestu bez bodova. Treba napomenuti da Jezera ta dva poraza su izgubili protiv Gauna i Mejaša. Jezera su u ovoj utakmici favoriti gdje će ići po sva tri boda.

MNK Split – MNK Šibenik 1983, 26.112022, 13:30

Pretposljednji Split ugošćuje četvrtoplasirani Šibenik. Split u ovoj sezoni zajedno sa Kijevom su bez bodova. Split će u ovoj utakmici probati doći do prvih bodova no protivnik uopće nije lagan. Šibenik ove sezone ima 4 boda te su bez poraza. Oni su u ovoj utakmici favoriti no ne treba otpisati Split koji su žedni bodova.

PODSKUPINA B

HMNK Vrgorac – MNK Torcida Split, 26.112022, 11:00

Prvoplasirani Vrgorac dočekuje Torcidu. Vrgorac je prošlo kolo remizirao u derbiju s Novim Vremenom na makarskom parketu. Ovo kolo traže iskupljenje te bi i moglo doći. Torcida ove sezone ima  3. boda zajedno sa još dvije momčadi, ali se nalaze na 4. mjestu zbog gol razlike. Vrgorac je u ovoj utakmici favorit no ne treba otpisati žilave Splićane.

MNK Square – AMNK Universitas Split, 26.112022, 12:00

Square u ovom kolu dočekuje Universitas. Dubrovčani nalaze se na posljednjem mjestu te su jedini bez bodova u podskupini. Teško je reći da će se nešto promijeniti i nakon ove utakmice. Universitas se nalazi na drugom mjestu sa 6 bodova. Oni su jedini poraz doživjeli u prvom kolu protiv Olmissuma. U ovom kolu su favoriti s vjerojatno već upisanih tri boda.

MNK Porto Tolero – MNK Olmissum, 26.112022, 17:00

Porto Tolero dočekuje goste iz Omiša. Pločani se nalaze na 5. mjestu s tri boda. Uz dva poraza imaju i jednu pobjedu protiv Square-a. Omišani su na 6. mjestu s također tri boda. Pobjedu imaju protiv Universitasa. Utakmica je od iznimne važnosti jer se pobjedom obje ekipe mogu podići na treće mjesto uz to da Torcida izgubi.

Čeka nas vrlo zanimljivo 4. kolo. Kolo u kojemu može doći do velikih promjena na vrlo gustoj tablici od posljednjeg pa i do prvog mjesta.

REZULTATI PROŠLOG KOLA

ZAPRATITE NAŠU FACEBOOK STRANICU I INSTAGRAM PROFIL

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)