KADETI ISTOK: Play-off kreće

Došli smo i do te konačne točke natjecanja. Play-off na Istoku. Očekuje nas vikend s dvije utakmice. Prvu otvaraju Brod 035 i Vinkovci. Dan poslije čeka nas utakmica između Aurelije i Unitasa.

MNK Brod 035 – MNK Vinkovci, 21.1. 2023, 19:30

Brod će u subotu ugostiti Vinkovce. Brod u ovom susretu je veliki favorit jer ove sezone nisu izgubili bod i prvenstvo su završili stopostotnim nizom. Vinkovci su se mučili do zadnjeg kola te su tada izgubili od Unitasa u bitci za 3. mjesto no na kraju su prošli kao četvrto plasirana ekipa. Sigurno nas očekuje napeta utakmica te ne treba podcijeniti Vinkovčane te isto tako ni zaboraviti da je Brod njih dobio 5:3 kada su igrali u regularnom dijelu..

MNK Futsal Aurelia – MNK NG Unitas, 22.1. 2023, 14:00

Aurelia će zatvoriti polufinalnu u “Ciglici” protiv Unitasa. Aurelia je ove sezone završila na drugom mjestu uz jedini poraz od prvoplasiranog Broda 035. Unitas su dobili na svom parketu sa 4:3 u vrlo zanimljivoj utakmici. Unitas se ove sezone mučio nešto više s dva poraza od Aurelije i Broda 035 te uz remi s Brodom. Aurelia je sezonu baš protiv Broda  završila pobjedom dok je Unitas 3. mjesto izborio pobjedom protiv Vinkovaca s 1:2. Očekuje nas vrlo zanimljiva utakmica koju nije lako prognozirati. Veliki hendikep za Unitas je taj što im ne igra ponajbolji igrač i kapetan Crljenković.

Konačno smo došli do najuzbudljivijeg dijela regionalnog natjecanja. Najvažnija utakmica za sve timove jer pobjedom bi se odmah kvalificirali u jednistvenu ligu dok poraženi će tražiti isto u utakmici za 3. mjesto.

ZAPRATITE NAŠU FACEBOOK STRANICU I INSTAGRAM PROFIL

PRETPLATITE SE NA NAŠ YOUTUBE KANAL

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)