KADETI Istok: Gradski derbi između svetaca i Olimpijca, Brod035 ugostit će Vinkovce

Futsal na regiji Istok je došao do polovine prvenstva, novih pet susreta zaostalog 5. kola je pred nama čime smo prešli polovinu prvenstva. Brod će ugostiti Osijek u ključnoj utakmici i jednima i drugima. Derbi začelja odigrat će klubovi iz istog grada. Oba kluba iz Županje, Patrik i Olimpijac traže priliku za prve bodove. Barišići će pokušati na svom parketu opravdati pobjedu iz prošlog kola, no, ovoga puta čeka ih NG Unitas koja će pobjedom pokušati zasjesti na vrh tablice. Brod 035 dočekuje goste iz Vinkovaca koji će pokušati iznenaditi favoriziranog domaćina. U Vinkovce na noge Aureliji dolazi HMNK Nova Gradiška kojoj je pobjeda možda i jedino rješenje za daljnji krug natjecanja.

MNK AURELIA FUTSAL  – HMNK NOVA GRADIŠKA, subota 05.11.2022. 14:30

Aurelia se pobjedom nad Osijekom polako približava play off-u. Sada će na svom parketu po prvi puta ove sezone zaigrati protiv Gradiške i tražiti nove bodove. Gradiška se i dalje drži na jednoj pobijedi protiv Patrika. Porazom bi i matematički mogla ostati bez drugog kruga tako da bi im ova utakmica mogla biti ključna.

MNK BROD – MNK OSIJEK, subota 05.11.2022. 20:00

Prošlosezonski regionalni prvaci MNK Brod ovaj vikend će ugostiti Osijek. Brod je prošlim kolom i pobjedom nad Olimpijcem ostao u borbi za playoff dok Osijek nakon poraza od Aurelije traži iskupljenje koji bi im dalo makar zrno nade za dalji prolaz. U protivnom, Osječani bi se mogli  oprostiti od daljnjeg playoff-a.

FUTSAL SVETI PATRIK – MNK FUTSAL OLIMPIJAC, subota 05.11.2022. 20:00

Gradski derbi ujedno i derbi začelja između dva kluba iz Županje. Sveti Patrik je mjesto ispred Olimpijca zbog gol razlike. Oba tima još traže priliku za bodove, a ovo bi mogla biti ta.

MNK AUTODIJELOVI BARIŠIĆ – MNK NG UNITAS, nedjelja 06.11.2022. 13:00

Prošlogodišnji državni prvaci će ugostiti drugu momčad prvenstva. Barišići pobjedom nad Vinkovcima ostaju u bitci za playoff, no protivnik neće biti lagan. NG Unitas prošlo kolo je vratio samopouzdanje pobjedom nad Patrikom. Tom pobjedom su se podigli na drugo mjesto prvenstva, te je neće htjeti predati tako lako.

MNK BROD 035 – MNK VINKOVCI, nedjelja 06.11.2022. 18:00

Brođani su još uvijek jedina nepobjeđena momčad prvenstva. Pobjedom bi ostali na vrhu, te bi time vjerojatno i put u sljedeću fazu bio lakši i jednostavniji. Vinkovci traže iskupljenje nakon prošlog poraza na domaćem parketu od Barišića te bi se pobjedom bodovno izjednačili s Brodom na vrhu tablice.

Cijelo kolo moglo bi biti ključno većini klubova u ovoj regiji, te će se već nakon polovice prvenstva znati tko su otpisani.

REZULTATI PROŠLOG KOLA

FACEBOOK/INSTAGRAM

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)