KADETI ISTOK: Futsal na Istoku bliži se polovini redovnog dijela prvenstva.

Novih pet susreta kadeta Istok je pred nama. Četvrto kolo je gotovo polovina regularnog dijela lige. Vinkovci i Brod 035 traže nastavak stopostotnog niza i priliku za odvajanje od ostatka tablice. NG Unitas na svom parketu ima mogućnost upisati novu pobjedu i nastaviti priključak za vodećim dvojcem, Osijek i Aurelia igraju susret koji je jednima i drugima prekretnica za daljnji dio natjecanja, a u Županji kod Olimpijca gostuje Brod s vjerojatno već upisana tri boda.

MNK VINKOVCI – MNK AUTODIJELOVI BARIŠIĆ, subota 22.10.2022. 18:00

Lider prvenstva na svom parketu dočekuje aktualnog prvaka Hrvatske. Barišići su jako loše ušli u prvenstvo i ako se negdje žele vaditi, to sigurno ne žele na ovom parketu. Vinkovci u slučaju pobjede nastavljaju svoj savršeni učinak i lagano se već mogu pripremati za play off prvenstva.

FUTSAL OLIMPIJAC – MNK BROD, nedjelja 23.10.2022. 11:00

Olimpijac je trenutno na svim frontovima bez pozitivnog rezultata. Brođani će se pobrinuti da tako ostane i nakon ovog susreta, barem kada su kadeti u pitanju. Brod u uvodna tri kola je upisao sva tri predznaka i pobjedom u Županji priključio bi se borbi za vrh i tako hvatao priključak za liderima prvenstva.

MNK OSIJEK – AURELIA FUTSAL, nedjelja 23.10.2022. 16:00

Susret koji i jednima i drugima igra važnu ulogu. Osijek u slučaju pobjede dolazi na šest bodova i izjednačava se sa svojim gostom. Aurelia pak nakon poraza u Brod traži iskupljenje kako bi i dalje bili u samom vrhu prvenstvene tablice.  Zanimljivo će biti vidjeti na koju stranu će prevagnuti fortuna.

MNK NG UNITAS – FUTSAL SVETI PATRIK, ponedjeljak 24.10.2022. 18:30

NG Unitas nakon savršenog starta nije uspio upisati pobjedu na vrućem parketu SD Brod u prošlom kolu. Patrik pak ima najgori start koji je mogao zamisliti jer iz tri susreta nosi isto toliko poraza. Svatko nešto ima za tražiti u ovom susretu, a sigurno je da se obje ekipe nadaju pobjedama.

HMNK NOVA GRADIŠKA – MNK BROD 035, ponedjeljak 24.10.2022. 20:00

Odmah nakon susreta Unitasa i Patrika na isti parket izlaze ove dvije ekipe. Brod je jedan od glavnih konkurenata za naslov prvaka što su i pokazali u prošlom kolu na vlastitom parketu protiv Aurelije. Gradiška iz tri susreta ima dva poraza s gostovanja i domaću pobjedu, a mogu li još jednom biti uspješni na vlastitom parketu to ćemo tek vidjeti.

Nova tura nova avantura rekli bi na luna parku, a mi ćemo se držati onoga novo kolo nova prilika. Na ekipama je da na najbolji mogući način iskoriste vikend + ponedjeljak pred njima i da zadovoljni dočekaju peto kolo prvenstva.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)