KADETI ISTOK: Polufinala pripala favoritima

Ovaj vikend se odigralo polufinale kadeta Istok. Finalisti su prva dva tima na tablici Brod 035 i Aurelia.

MNK Aurelia Futsal 4:1 (0:0) MNK NG Unitas

Aurelia je rutinski pobijedila Unitas te time prošli dalje u finale regije te time osigurali plasman u prvu ligu. Pobjedu žutih otvara Cindrić u drugom dijelu nakon suhog prvog poluvremena bez golova. Samo nekoliko trenutaka poslije već je 2:0. Strijelac je bio Nikolić. Unitas je pomalo padao te je to klub iz grada na Bosutu iskoristio te za velikih 3:0 zabija Bogdan. Ipak Unitas se tu ne predaje te zabijaju za 3:1. Strijelac je bio Vlaović. Ipak nadu za iznenađenje Unitasa ubio je Mičić golom za konačnih 4:1. Pobjeda Aureliji je donijela veliko finale Istoka ali i ono najvažnije plasman u prvu ligu.

MNK Brod 035 2:0 (0:0) MNK Vinkovci

Brod 035 je pobijedio Vinkovčane te tako izborio finale regije Istok. Pobjedu Broda otvorio je Vidić golom za 1:0. Šah mat tj. točku na i stavio je Stepić za konačnih 2:0. Brod 035 je ostao i dalje ne poražen te će biti domaćin u velikom finalu koje se očekuje u subotu. Vinkovci imaju malo teži put i napetiju utakmicu jer moraju pobijediti Unitas kako bi išli u prvu ligu. Brod 035 je kao i Aurelia osigurao prvu ligu no sad ih čeka najteži ispit za zlatnu medalju.

Gotovo nam je i polufinale Istoka. Poznati su nam i klubovi u jedinstvenoj ligi Aurelia, Brod 035 i Vinkovci, a Unitas zbog ne postojanja seniorske ekipe nema pravo nastupa u jedinstevnoj ligi. Iako je plenumom klubova na početku sezone dogovorena utakmica za treće mjesto, ona se ipak dogovorom klubova neće odigrati jer neovisno o njezinom ishodu poznati su putnici u jedinstvenu ligu. Finalni susret MNK Brod 035 i Aurelia Futsal odigrati će se u subotu 28.01. s početkom u 20:45!

ZAPRATITE NAŠU FACEBOOK STRANICU I INSTAGRAM PROFIL

PRETPLATITE SE NA NAŠ YOUTUBE KANAL

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)