KADETI ISTOK: Dva gradska derbija, Osijek dočekuje Vinkovce

Došli smo i do pretposljednjeg 8. kola kadeta Istok. Čeka nas dva derbija i od 5 utakmica dva gradska derbija u Brodu i u Gradiškoj.

MNK Osijek – MNK Vinkovci

Moglo bi se reći i derbi kola. Neugodni Osijek dočekuje žilave Vinkovčane. Osijek već zadnjih par kola ne zna za poraz dok su  Vinkovčani u prošlom kolu nadigrali Gradišku. Pobjeda je jednako važna i jednoj i drugoj momčadi gdje bi  pobjeda mogla osigurati prolaz, a poraz ispadanje.

MNK NG Unitas Nova Gradiška – HMNK Nova Gradiška

Gradski derbi u Novoj Gradiškoj. Utakmica puno važnija Unitasu kojima su im bodovi od velike važnosti za jedno od prva četiri mjesta. Nova Gradiška je sigurno ispala pa njima ova utakmica ne donosi toliko koliko Unitasu.

MNK Futsal Olimpijac Županja – MNK Futsal Aurelia

Posljednji Olimpijac dočekuje drugoplasiranu Aureliju. olimpijcu ova utakmica ništa ne znači jer su davnih dana ispali, dok Aurelia eventualnom pobjedom bi osigurala drugo mjesto i time bi imala prednost domaćeg terena u play-offu.

MNK Brod – MNK Brod 035

Gradski derbi u Brodu. Brodu treba pobjeda ako se misli dalje natjecati te uz eventualni poraz šanse bi se svele na minimum. Brod 035 je već davno osigurao prolaz no nije isto bili prvi ili drugi tako da je teško reći da će se opustiti.

MNK Futsal Sveti Patrik Županja – Autodijelovi Barišić

Okršaj između Svetaca i Mehaničara. Patrik se nalazi na pretposljednjem, a Barišići na 7. mjestu. Oba kluba su ispali iz borbe za top 4. pa tako ova utakmica nije od tolike važnosti.

Čeka nas iznimno zanimljivo i bitno kolo. Napravila se velika gužva u borbi za 3. i 4. mjesto gdje bi  već u ovom kolu neka pitanja mogla dobiti odgovor.

REZULTATI PROŠLOG KOLA

ZAPRATITE NAS NA FACEBOOK STRANICI I INSTAGRAM PROFILU

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)