KADETI ISTOK: Derbi između Aurelije i Unitasa, Barišića i Broda

Došlo je na red 7. kolo kadeta Istok. Očekuje nas derbi između Aurelije i Unitasa. Brod 035 pobjedom ima osiguran prolaz u final four. Barišići i Brod u direktom okršaju za 4. mjesto.

MNK Futsal Sveti Patrik – MNK Osijek, 18.11.2022, 13:00

Patrik nakon poraza u prošlom kolu na svom parketu traži iskupljenje. Protivnik je Osijek. Osijek u ovoj utakmici možemo reći da su favoriti. Pobjedom u prošlom kolu protiv Gradiške želi nastaviti niz te im je ovo sjajna prilika. Osijek mora pobijediti kako bi se što više približio prva 4 mjesta dok je Patrik službeno ispao iz te borbe te im rezultati toliko nisu ni bitni. Moramo napomenuti da Patrik ipak još uvijek traži prvu pobjedu te im ovo može biti dobar motiv.Čeka nas jedna zanimljiva utakmica u kojoj Osijek traži puni plijen.

MNK Futsal Aurelia – MNK NG Unitas, 19.11. 2022, 10:30

Derbi ovog kola odigrat će se u Vinkovcima u “Ciglici”. Aurelia nošena pobjedom nad Vinkovcima ulazi u ovaj susret kao 2. na tablici. Mjesto koje su oteli Unitasu nakon što je Unitas u direktnom okršaju za prvo mjesto protiv Broda kiksao na svome terenu. Unitas u ovome kolu traži iskupljenje i vraćanje na staru poziciju dok Aurelia traži nastavnički niz od 3 utakmice bez poraza tj. sa sto postotnim učinkom. Aurelia bi pobjedom vjerojatno imala zagarantiranu 2. poziciju u ligi dok Unitas porazom se može spustiti čak i na 4. mjesto ako Brod pobijedi Barišiće. Čeka nas izrazito napeta utakmica bez favorita gdje Unitas dolazi s većim grčem jer ih pobjeda može totalno izbaciti iz igre za top 3.

MNK Autodijelovi Barišić – MNK Brod, 20.11.2022, 15:00

Jedna od najvažnijih utakmica i za jedne i za druge. Barišići će ugostiti Brod koji je pobjedom nad Patrikom preskočio Vinkovčane na 4. mjesto. Barišići se nalaze na 6. mjestu te je njima situacija malo teža. Brod je u prošlom kolu pobijedio Patrik, a Požežani su deklasirali Olimpijac sa 0:18. Brod uz pobjedu bi imao ogromne šanse za top 4, a porazom bi se vjerojatno mogli oprostiti od toga s obzirom na to da ih u posljednja dva kola čeka gradski derbi i dvoboj s Aurelijom. Barišići bi pobjedom ako Vinkovci kiksaju zasjeli na 4. mjesto. Čeka nas jedna izrazito bitna i tvrda utakmica za oba tima.

MNK Brod 035 – MNK Futsal Olimpijac, 20.11.2022, 16:30

Prvoplasirani Brod 035 dočekuje posljednjeplasirani Olimpijac. Olimpijcu ova utakmica nije od tolike važnosti jer su ispali. Brodu je ova utakmica bitna iz jednoga razloga, a to je da bi ovom pobjedom osigurali daljnji krug natjecanja. Brod koji je u prošlom kolu opravdao prvo mjesto nad tada drugoplasiranim Unitasom. Na kraju čeka nas utakmica u kojoj je Brod veliki favorit i vjerojatno ima već tri boda upisana.

HMNK Nova Gradiška – MNK Vinkovci, 23.11.2022, 20:15

Izrazito bitna utakmica i jednima i drugima. Iako su male šanse da Gradiška uspije doći s 8. na 4. mjesto one su i dalje postojeće. Jedan od uvjeta jeste pobjeda nad Vinkovcima koji su u prošlom kolu izgubili protiv Aurelije i moral im sigurno nije isti. Ovo im je prava utakmica za vraćanje morala te eventualnim porazom bi vjerojatno izgubili bitku za top 4. Gradiška ako izgubi matematički može se pozdraviti od play-offa dok Vinkovci pobjedom i porazom Broda bi se vratili na 4. mjesto, no i dalje ih čeka dvoboj protiv Unitasa u posljednjem kolu.

Prvi dio natjecanja što se tiče istoka je sve bliži kraju. Možemo samo reći da se nakon ovog kola već mogu pojedini klubovi otpisati, a neki osigurani krajnji cilj i ulaz u daljnji krug natjecanja.

REZULTATI PROŠLOG KOLA

FACEBOOK/INSTAGRAM

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)