KADETI ISTOK: Četiri ekipe traže nastavak stopostotnog niza

Subota nam donosi čak četiri susreta kadeta na regiji istok,  dva susreta gledat ćemo u Slavonskom Brodu, po jedan u Požegi i Županji. Nedjelja je rezervirana za samo jedan susret i to onaj u Županji gdje Osijek gostuje kod Olimpijca.

MNK BROD 035 – AURELIA FUTSAL, subota 15.10.2022. 10:00

Dvije ekipe koje od prošle sezone imaju puno neriješenih stvari otvaraju novo kolo prvenstva. Nakon uvodna dva kola obje ekipe imaju po 6 bodova i maksimalno jedna ekipa će biti stopostotna nakon ovog kola. Obje ekipe imaju dosta slične kadrove u odnosu na prošlu sezone i teško je predvidjeti tko će uzeti bodove.

MNK AUTODIJELOVI BARIŠIĆ – HMNK NOVA GRADIŠKA, subota 15.10.2022. 18:00

Prošlogodišnji prvaci države nikako da uhvate formu, a ako se žele prikljućiti borbi za gordnji dio tablice ovo im je idealna prilika. Gradiška dolazi probuđena nakon nedavne pobjede proti Patrika i sigurno će tražiti nastavak pozitivnog niza.

MNK BROD – MNK NG UNITAS, subota 15.10.2022. 19:30

Brođani su u prošlom kolu pokleknuli u Vinkovcima kod istoimenog domaćina, a gosti su upisali dvije pobjede u uvodna dva kola, ali ovo im je prvo gostovanje u novoj sezoni van njihove dvorane. Tko nosi bodove i sportske dvorane Brod ostaje nam za vidjeti.

MNK FUTSAL SVETI PATRIK – MNK VINKOVCI, subota 15.10.2022. 20:00

Županjci su se u ovoj sezoni fokusirali na jednu kategoriju i to ovu kadetsku, ali za sada nisu uspjeli upisati bodove u prvenstvu. Vinkovčanima je ovo drugo gostovanje u Županji nakon visoke pobjede u prvom kolu kod Olimpijca nove bodove traže kod drugog kluba iz grada kraj Save.

FUTSAL OLIMPIJAC – MNK OSIJEK, nedjelja 16.10.2022. 17:00

Olimpijci ne znaju još za pobjedu i pitanje je koliko će kola proći prije nego li dohvate bodove. Osijek ove sezone nastupa u jako pomlađenom sastavu i teško je očekivati da će ostvariti neki rezultat, ali svakako da će im ova sezona značiti puno za iduće.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)