KADETI ISTOK: Brod i Gradiška otvaraju prvenstvo

Danas 14.10.2023. počinje prvo kolo kadeta regije Istok, ovogodišnje natjecanje kadete okupilo je 8 klubova, 2 manje za razliku prošle sezone. Prvi dio prvenstva će se odigrati 7 kola jednokružno prema Bergerovom sustavu, a četiri najbolje plasirane ekipe idu u play-off za prvu jedinstvenu ligu. Za razliku od prošle sezone, play-off će se svesti na uzvratne utakmice polufinala, finala i utakmice za treće mjesto. Od ove sezone napušta nas ekipa Futsal Sveti Patrik koja se isključila iz svih natjecanja ove sezone. Pa počnimo s najavom prvog kola kadeta.

MNK Brod 035 – HMNK Nova Gradiška, subota 14.10.2023 15:30

MNK Brod 035 kao domaćin otvara početak ove sezone s već dobro poznatim protivnikom HMNK Nova Gradiška. Prošle sezone Brođani su ostvarili prvo mjesto u regijskom dijelu natjecanja, a Gradiška je bila na 8. mjestu. Brod koji se prošle sezone plasirao u jedinstvenu prvu ligu završio je kao šestoplasirana momčad. Uvijek nezgodni brođani i ponovno ih ove sezone očekujemo na samom vrhu tablice, a rezultati ovog kola upravo će nam to pokazati koliko su ozbiljni u tome.

Aurelia Futsal – Futsal Osijek, nedjelja 15.10.2023. 17:00

Mladi Vinkovčani dočekat će vršnjake iz Osijeka u nedjelju s početkom u 17 sati. Aurelia, ekipu koja je prošle godine završila kao drugoplasirana u regionalnom dijelu natjecanja, a u jedinstvenoj prvoj ligi našla se na zlatnoj sredini tablice, 5. mjesto. Osijekov prošlogodišnji uspjeh nije bajno završio pa su oni tako zauzeli sedmo mjesto u regionalnom dijelu natjecanja, a u prvu ligu nisu se plasirali. U nedjelju nas zasigurno očekuje zanimljiv susreta s dosta zgoditaka.

MNK Vinkovci – MNK Slatina, nedjelja 15.10.2023. 19:00

Opet su Vinkovci domaćini, ovoga puta plavi dečki iz Vinkovaca dočekat će Slatinu. Vinkovci koji su prošlu sezonu vrlo dobro odradili u regionalnom dijelu završivši na četvrtom mjestu ali prvu ligu nisu sjajno odigrali pa su tako kraj sezone dočekali na posljednjem desetom mjestu. Slatina uvijek nezgodna ekipa prošle sezone se nisu natjecali u kadetskoj konkurenciji i zbog toga nas ove sezone mogu ugodno iznenaditi.

NG-UNITAS – MNK Autodijelovi Barišić, ponedjeljak 16.10.2023. 18:45

Ekipa koja je prije dvije sezone osvojila prvo mjesto na državnoj završnici gostovat će kod poznatih prijatelja iz Nove Gradiške. Požežani su prošle sezone završili na petom mjestu u regionalnom dijelu, a Unitas je zauzeo visoko treće mjesto. Unitas je prošlu sezonu sjajno odradio, nažalost nisu se uspjeli probiti u prvu ligu ali zbog toga očekujemo nastavak sjajnih utakmica i ove sezone.

Kadeti su uvijek nepredvidivi, sigurni smo kako ćemo i ove sezone svjedočiti napetim utakmicama, punih zgoditaka i sjajnim potezima. Naš portal će se potruditi omogućiti vam prijenose tih utakmica i zbog toga ostanite s nama i pratite nas i ove sezone.

ZAPRATITE NAŠU FACEBOOK STRANICU I INSTAGRAM PROFIL

PRIJENOSE UŽIVO PRATITE NA NAŠEM YOUTUBE KANALU

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)