JUNIORI ZAPAD: Utrka za plasman u jedinstvenu ligu se nastavlja

Nakon jako uzbudljivog prošlog, šestog kola, pred nama je novo kolo regije Zapad. Hoće li biti jednako uzbudljivo, prepuno golova i dramatično, saznat ćemo za vikend.

Futsal Dinamo – MNK Gorica, 20.11.2022. 11:20

Prva utakmica na rasporedu u novome kolu, započet će juniori Futsal Dinama i MNK Gorice. Gosti su i dalje u potrazi za svojim prvim bodovima, dok Futsal Dinamo s druge strane, želi nastaviti svoj savršeni niz od šest pobjeda u šest utakmica te jednom nogom kročiti u jedinstvenu ligu. Svakako nas očekuje zanimljiv dvoboj vrijedan podržavanja od strane navijača.

MNK Otočac – HMNK Rijeka, 20.11.2022. 15:00

Još jedan zanimljiv susret gotovo podjednakih ekipa. Ipak, gledajući tablicu, HMNK Rijeka ima tri boda prednosti naspram protivnika, ali i utakmicu više. Hoće li domaćin već u ovoj utakmici tražiti poravnanje na tablici ili će svoju priliku pronaći u nekom od idućih susreta, na nama je da saznamo. Puno sreće objema ekipama!

MNK Uspinjača Gimka – MNK Futsal Zagorje, 20.11.2022. 17:00

Kao da kolo ne može biti bolje, potrudili su se dečki iz ove dvije ekipe. Naime, susret je ovo između drugoplasirane i trećeplasirane ekipe prvenstva te bez ikakve dvojbe ovu utakmicu možemo nazvati derbijem kola. Savršena Uspinjača Gimka te gotovo jednako savršen MNK Futsal Zagorje sastaju se u nedjelju, a samim pogledom na tablicu možemo vjerovati kako je pred nama prava taktička bitka.

MNK Zagreb 92 – MNK Stanoinvest Futsal Pula, 17.12.2022. 18:00

Zanimljiv termin ove utakmice čini ju još intrigantnijom. Za gotovo mjesec dana gledat ćemo ovaj dvoboj te ovisno o formi obje ekipe u to vrijeme, isplati se doći i pogledati rasplet ove zanimljive, ali kalendarski ne tako blizu utakmice.

MNK Fotex Junajted – MNK Bjelovar, 21.11.2022. 19:15

Kao posljednja utakmica ovog vikenda, točnije u ponedjeljak, sastaju se dvije ekipe iz gornjeg i donjeg dijela tablice. Hoće li MNK Fotex Junajted iskoristiti prednost domaćeg terena za pobjedu i dodatan priključak vrhu tablice, ili će MNK Bjelovar uzeti novi trobod i time napredovati na prvenstvenoj ljestvici, saznajte u ponedjeljak s početkom u 19:15.

Novo kolo tek što nije počelo, stoga nemojte ni trenutka „zaspati“, nego aktivno pratite rezultate ovih dvoboja, koji će nam dodatno pojasniti sliku prvenstvene ljestvice. Svim ekipama i igračima, puno sreće!

REZULTATI PROŠLOG KOLA

FACEBOOK/INSTAGRAM

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)