JUNIORI ZAPAD: Neporaženi Dinamo gostuje u Bjelovaru, GIMKA u Rijeci

Još jedno kolo juniorskoga futsala u regiji Zapad je iza nas. Samo jedno kolo ostalo je neodigrano, a na nama jest da se okrenemo novome, 6. kolu, prepunom novih izazova, dobrih utakmica i nadasve lijepih futsal poteza!

MNK Stanoinvest Futsal Pula – MNK Futsal Gorovo, 12.11.2022. 19:00

Uvijek uzbudljivi Zapad, kao i do sada, nudi nam pregršt zanimljivih utakmica. Čak četiri ekipe imaju devet bodova, a jedna od njih jest i MNK Stanoinvest Futsal Pula. Protiv posljednje ekipe na tablici, potrudit će se odvojiti od „zlatne sredine“ te se priključiti samome vrhu tablice u borbi za plasman u jedinstvenu ligu. MNK Futsal Gorovo, s druge strane, još uvijek je u potrazi za svojim prvim bodovima.

HMNK Rijeka – MNK Uspinjača Gimka, 13.11.2022. 14:00

HMNK Rijeka, još jedna ekipa s devet bodova, na domaćem će terenu pokušati napraviti pravu pomutnju na tablici juniorskog futsala u regiji Zapad. Pobjeda im je imperativ kojim bi zakomplicirali sam vrh tablice. MNK Uspinjača Gimka pak, tražit će u Rijeci nastavak svog neporaženog niza te bi svojom eventualnom pobjedom dokazala i pokazala zašto zaslužuju plasman u jedinstvenu ligu!

MNK Novi Marof – MNK Zagreb 92, 13.11.2022. 16:30

Zanimljiv dvoboj održat će se u nedjelju i u dvorani Novi Marof gdje dvije ekipe, s porazom iz svoje zadnje utakmice, traže bodove kao način da se priključe gornjem dijelu tablice. Objema ekipama motiva za pobjedu neće nedostajati te nam je svakako zagarantirana odlična futsal utakmica!

MNK Petrinjčica – MNK Fotex Junajted, 14.11.2022. 18:30

Druge dvije ekipe s ranije spomenutih 9 bodova će tražiti nova tri boda u susretu među sobom. Hoće li doći do podjele bodova, hoće li značaj imati domaća prednost MNK Petrinjčice ili će MNK Fotex Junajted dokazati da su naučili lekciju iz poraza od prošlog kola, saznajte u ponedjeljak u Petrinji, kada s početkom u 18:30 ove dvije ekipe idu u pohod za novi trobod.

MNK Bjelovar – MNK Futsal Dinamo, 16.11.2022. 20:40

Gostovanje neporažene ekipe, MNK Futsal Dinamo u potrazi je za nastavkom svog nepobjedivog niza. MNK Bjelovaru koji ima 3 boda pobjeda mora biti imperativ, čime bi se dodatno približili gornjem dijelu tablice. Svakako zanimljiv susret na rasporedu 16.11. koji će dodatno definirati stvari na tablici u juniorskoj regiji Zapad.

MNK Gorica – MNK Otočac, 21.11.2022. 18:00

Još jedna ekipa u potrazi za svojim prvim bodovima, MNK Gorica ugostit će MNK Otočac, ekipu iz srednjeg dijela tablice. Zasigurno prava futsal utakmica očekuje se kada ovi dečki iziđu na teren 21.11. u 18 sati. Uz želje da ozljeda ne bude, nadamo se pravoj futsal poslastici!

Uz odgodu jedne utakmice iz prošlog kola, nadamo se kako će se sve utakmice ovoga kola na vrijeme realizirati. MNK Zagorje jedina je slobodna ekipa te će uz više odmora moći pratiti kako će se rasplesti ova zanimljiva priča juniorskog futsala u regiji Zapad. Puno sreće svim ekipama!

REZULTATI PROŠLOG KOLA

FACEBOOK/INSTAGRAM

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)