JUNIORI ZAPAD: Kolo odluke pred juniorima

Pred nama je posljednje, 13. kolo juniorskog futsal prvenstva u regiji Zapad. Nakon gotovo savršenih 12 kola gdje su se gotovo svi susreti odigrali na vrijeme, pred nama su susreti koji će odlučiti prvaka regije Zapad, ali i ostale putnike u jedinstvenu ligu. Futsal Dinamo i MNK Uspinjača Gimka svoje mjesto u toj ligi već su zaradili, što znači da će se za posljednje mjesto u prvoj juniorskoj ligi boriti čak tri ekipe.

HMNK Rijeka – MNK Bjelovar, 28.1.2023. 17:30

Jedna od tri ekipe u borbi za jedinstvenu ligu upravo je domaćin, HMNK Rijeka. Pobjeda bi im osigurala to mjesto te će na teren izići motivirani i spremni za sve. S druge strane, vršnjaci iz Bjelovara ispali su iz te utrke, no upravo manjak pritiska može im se isplatiti te pokazati kao pozitivna stvar u ovome dvoboju. Sretno objema ekipama.

MNK Uspinjača Gimka – MNK Fotex Junajted, 28.1.2023.

Još jedna utakmica gdje pobjeda donosi dugo iščekivanu jedinstvenu ligu za juniore. Gosti će preko trenutno prvoplasirane ekipe pokušati doći do tog mjesta, no domaća akademija zasigurno ima visoke ambicije te bi im pobjeda omogućila naslov prvaka regije Zapad. Bit će ovo prava futsal utakmica prepuna odličnih poteza te pozivamo sve gledatelje da dođu i podrže mladež hrvatskog futsala.

MNK Zagreb 92 – MNK Gorica, 29.1.2023. 19:15

Susret u posljednjem kolu iz donjeg dijela tablice zasigurno će u opuštenoj atmosferi donijeti futsal lijep za gledatelje, ali i trenere te igrače. Obje ekipe nemaju matematičku šansu za plasman u ligu iznad, no borit će se i dati svoj maksimum do posljednje sekunde ove utakmice. Sretno objema ekipama i igračima.

MNK Otočac – Futsal Dinamo, 29.1.2023. 12:00

U ovome dvoboju, na rasporedu u subotu u Otočcu, dvije ekipe nakon tijesnog remija iz zadnjeg kola, spremne su na terenu ostaviti sve kako bi došli do novih bodova. Ipak, bodovno superiorniji Futsal Dinamo, kao favorit želi s nova tri boda ostaviti mogućnost za kiks Uspinjače Gimke te postati prvak regije Zapad. Zanimljiv susret vrijedan svakog gledatelja, sretno objema ekipama!

MNK Zagorje – MNK Petrinjčica, 28.1.2023. 19:00

Srednji dio prvenstvene ljestvice zauzele su ove dvije ekipe. Lavovskim borbama u svim utakmicama pokazali su da ih se nikada ne može otpisati te da mogu parirati svakoj ekipi na tablici. U ovom međusobnom dvoboju, obje ekipe će tražiti tri boda za što bolju poziciju, iako nemaju mogućnost za plasman u jedinstvenu ligu. Sretno ekipama i igračima!

Time je završena najava 13., ujedno i posljednjeg kola juniorskog futsal prvenstva u regiji Zapad. Nakon ovih susreta, znat ćemo prvaka ove regije, kao i sve tri ekipe koje su uzele svoje mjesto u jedinstvenoj ligi. Za kraj, preostaje nam čestitati voditeljima ove regije, kao i svim ekipama i stručnoj ekipi, jer su u 12 kola pokazali kako uspješno natjecanje mladeži treba izgledati. Nadamo se da će se ovo odraziti na svaki kutak Hrvatske te da će ovako profesionalno svi pristupiti ovome sportu, jer je to jedini način za uspjeh!

ZAPRATITE NAŠU FACEBOOK STRANICU I INSTAGRAM PROFIL

PRETPLATITE SE NA NAŠ YOUTUBE KANAL

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)