JUNIORI ZAPAD: Dinamo i GIMKA traže nastavak pobjedničkog niza

Peto kolo prvenstva juniora Zapad je ispred nas. Dva susreta se igraju u subotu, dva su u ponedjeljak, a za dva nemamo informaciju kada će se odigrati. Mogu li Uspinjača i Dinamo nastaviti svoju formu i upisati nove pobjede? Hoće li se Pula već u ovom kolu vratiti na pobjednićke staze? Ponovno vas izvještavamo o rezultatima svih susreta.

MNK BJELOVAR – FUTSAL GORICA, subota 05.11.2022. 19:30

Susret susjeda na tablici. Bjelovar se nalazi na desetom mjestu, a Gorica je mjesto ispod. U dosadašnjem dijelu prvenstva oba kluba su upisala sve poraza i pod rubrikom bodovi stoji im nula. Očekujemo dosta izjednačen susret u kojem bi prevagu mogao odigrati domaći parket.

MNK USPINJAČA GIMKA – MNK OTOČAC, subota 05.11.2022. 17:00

Uspinjača GIMKA u tri dosadašnja susreta upisala je isto toliko pobjeda i suvereno korača prema jedinstvenoj ligi. Otočac je iz dosadašnja tri susreta uknjižio šest bodova i zauzima sredinu tablice. Svi statistički podaci su na strani domaćih i vrlo vjerojatno tri boda ostaju na Velesajmu, ali pričekajmo prvo 36 minuta ige.

MNK FOTEX JUNAJTED – STANOINVEST FUTSAL PULA, ponedjeljak 07.11.2022. 19:30

U prošlom kolu Fotex je ostvario najveći preokret dosadašnjeg dijela prvenstva i upisao tri boda na gostovanju kod Marofa. Četiri gola zaostatka pretvoriti u svoju pobjedu je jako veliki uspjeh. Pula je pak u prošlom kolu upisala svoj prvi poraz u ovoj sezoni i sigurno sada ide po iskupljenje i nastavak borbe za vrh. Vjerujemo da nas očekuje jako izjednačen susret i teško je prognozirati pobjednika.

FUTSAL DINAMO – MNK PETRINJČICA, ponedjeljak 07.11.2022. 21:10

Futsal Dinamo sa maksimalnih dvanaest bodova stoji na vrhu tablice i jedan je od glavnih favorita za naslov. Petrinjčica iz tri dosadašnja susreta ima omjer 3-1, a jedini poraz su upisali na gostovanju kod Futsal Pule. Dinamo je odlično apsolvirao gostovanje u Puli u prošlom kolu i to je jedan od razloga zašto ga u ovom susretu vidimo kao favorita.

FUTSAL GOROVO – MNK NOVI MAROF

Dvoboj dvije ekipe iz donjeg dijela tablice. Gorovo ima i jedan negativan bod, dok je Marof upisao jedan trobod iz četiri susreta. Gorovu pobjeda neće puno značiti jer već sada zaostatak za liderom je prevelik, a Marofu ovi bodovi mogu biti zadnja šansa za neki bolji plasman.

MNK ZAGREB 92 – FUTSAL ZAGORJE

Zagreb 92 još uvijek je u potrazi za prvim bodovima, ali teško da će te bodove vidjeti u ovom susretu. Zagorci igraju jako dobar futsal i jedini poraz do sada su upisali na vlastitom parketu od lidera Dinama. Za očekivati je novu pobjedu Zagorja i nastavak borbe za jedinstvenu ligu.

Fotex Junajted i Futsal Pula igraju najzanimljiviji susret ovoga kola i tko izađe kao pobjednik dobit će i više od tri boda. U ostalim susretima više manje se znaju favoriti, ali sigurno će biti zanimljivosti i iznenađenja. Polako ali sigurno približavamo se sredini prvenstva i sve veći ulozi su ispred nas.

REZULTATI PROŠLOG KOLA

FACEBOOK/INSTAGRAM

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)