JUNIORI JUG: Samo pet susreta uz pet odgoda

Četvrto kolo juniori juga je ispred nas. Tablice polako dobivaju svoju strukturu i iako nema puno kola već sada se naziru klubovi koji će se boriti za play off. U iščekivanju smo okršaja izravnih konkuernata na tablici, ali ih nećemo vidjeti ni ovo kolo. Od svih zakazanih susreta najviše se ističu dva MNK GAUNI – MNK HEROJI 2007 i MNK OLMISSUM – MNK HAJDUK. Iako smo imali želju ovo kolo biti slikom na jugu, nažalost nismo uspjeli , ali u sljedećim kolima sigurno se vidimo na Jugu.

PODSKUPINA A

MNK TORCIDA – MNK MULINA, subota 12.11.2022. 10:00

Torcida za razliku od svojih gostiju Mulina ima na kontu tri boda. Susret je ovo dviju ekipa kojima bodovi znače jako puno i neophodni su žele li se priključiti borbi za prva četiri mjesta. Torcidi dajemo minimalnu prednost zbog domaćeg terena, ali to moraju potvrditi na parketu

MNK GAUNI – MNK HEROJI 2007, utorak 15.11.2022. 19:45

Dvoboj ekipa koje se nadaju plasmanu u drugi dio natjecanja. Gauni imaju jako dobru generaciju koju sačinjavaju poneki prošlogodišnji juniori i kadeti koji su okusili uspjeh na prvenstvu Hrvatske prošle sezone. Heroji već nekoliko sezona imaju jako dobre selekcije i zasigurno imaju kvalitetu da izbore play off.

AFC UNIVERSITAS – MNK KIJEVO – ODGODA

Prema delegiranju službenih osoba koje smo dobili ovaj susret nije stavljen u raspored i odgođen je. Što je prethodilo odgodi nije nam poznato. U svakom slučaju AFCU je favorit u ovom susretu i trebao bi ići po nove bodove i nastavak borbe za što bolji plasman na ligaškoj tablici.

MNK ŠIBENIK 1983 – MNK MURTER – ODGODA

Još jedan od susreta koji je iz nekog razloga odgođen, odnosno nije uvršten u raspored. Kao i na prethodnom susretu ovdje je također domaćin favorit i sve osim tri boda za Šibenik bilo bi iznenađenje. Šibenik je u tri susreta nanizao tri pobjede i smjestio se na vrh ligaške tablice.

MNK CRNICA – MNK JEZERA – ODGODA

Treći susret Podskupine A koji nije uvršten u raspored. Jezera imaju već jedan ne dolazak na utakmicu i odgođen susret iz prošlog kola. Dosta toga im ostaje za nadoknaditi. Crnica iz dva susreta ima dva poraza i upravo ova utakmica se čini kao prilika za prve bodove.

PODSKUPINA B

MNK OLMISSUM – MNK HAJDUK, nedjelja 13.11.2022. 15:15

Susret kojim započinje novo kolo u Podskupini B igra se u Omišu. Obje ekipe imaju po dvije pobjede iz dva susreta i ovo je svakako jedan od derbija kola. Olmissum će imati prednost domaćeg terena i tu prednost trebao bi iskoristiti u svoju korist želi li upisati nove bodove.

MNK SQUARE – HMNK VRGORAC, nedjelja 13.11.2022. 15:30

Square je odradio dva jako teška gostovanja, jedno u Omišu drugo u Makarskoj, i upisao dva poraza. Premijeru pred domaćom publikom još uvijek čeka jer susret drugog kola u kojem su trebali biti domaćini Hajduku je odgođen. Vrgorac ima iz dva susreta šest bodova i samo ih zanimaju novi bodovi u ovom susretu.

KMN PORTO TOLERO – MNK NOVO VRIJEME, ponedjeljak 14.11.2022. 16:50

Susret dosta sličan onom u Dubrovniku. Ekipa bez bodova dočekuje ekipu s maksimalnim brojem bodova. Makarani za sada izgledaju impresivno i upisali su tri vrlo uvjerljive pobjede. Porto Tolero u dva susreta nije okusio slast ni pobjede, a ni bodova i teško da će i nakon ovog susreta na svom kontu imati po koji bod.

MNK BAČVICE – MNK SPLIT – ODGODA

Prvi od dva susreta ove podskupine za koji nije zakazan termin. Dvoboj dvaju splitskih klubova gdje svaka ekipa za sada ima po tri boda. Da se ovaj susret igrao prije 3-4 sezone favorit ne bi bio upitan, ali ovako teško je prognozirati koji klub će doći do bodova.

MNK OMBLA – MNK GENIUS – ODGODA

Još jedna odgoda, ukupno peta u ovom kolu. Ombla ima odgodu iz prošlog kola kada nisu odigrali svoj susret u Vrgorcu. Nekako smo mišljenja da će najviše odgoda biti za susrete koji se igraju u Dubrovniku jer su najudaljeniji ekipama. Bit će zanimljivo vidjeti u nastavku prvenstva kada se ovaj susret planira ubaciti u raspored.

Novo kolo je pred nama, ali uz brojne odgode. Ovakva liga sve više podsjeća na ligu Istok od prošle sezone kada su se susreti odigravali poslije svih rokova, a veliki broj njih nije ni odigran. Trenutno je osam susreta odgođeno i čekaju svoje odigravanje, a već idući vikend slijedi nam novo kolo. Koji god je uzrok ovim silnim odgodama smatramo da to nije dobro, ekipe će izgubiti ritam tablica će biti dosta šarolika, a i teško će biti ugurati sve te susrete u raspored uz redovna kola.

REZULTATI PROŠLOG KOLA

FACEBOOK/INSTAGRAM

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)