JUNIORI JUG: Regija Jug lagano korača u završna kola prvenstva

6. kolo regije Jug juniorskog futsal prvenstva je iza nas, a mi se okrećemo novom, 7. kolu. Prošlo kolo obilježila su četiri neodigrana susreta, od čega tri iz podskupine B, dok nas je podskupina A ugodno iznenadila zanimljivim utakmicama s pregršt golova i pravih futsal poteza mladića svih ekipa. Što očekivati u novom kolu i kakve ćemo susrete pratiti, saznajte u nastavku članka.

PODSKUPINA A

MNK Pakoštane – Universitas Split

Postoji li bolji način za otvoriti novo kolo nego susretom između ekipa koje su u samom vrhu prvenstvene ljestvice te ih dijeli samo jedan bod! Naime, u pet odigranih susreta domaćin ima 12, a gosti iz Splita 13 bodova te će ovaj susret odlučiti tko će nakon ovog kola biti na vrhu ljestvice. Pobjeda je imperativ objema ekipama, a s obzirom da motiva igračima neće nedostajati, na nama je da pozovemo sve Vas čitatelje i futsal fanatike da dođete i podržite mladež i budućnost futsala!

MNK Kijevo Knin – MNK Heroji 2007

Sljedeći susret na rasporedu jest onaj između ekipa iz srednjeg dijela prvenstvene ljestvice juniorskog futsala regije Jug. Svaki bod krucijalan je za obje ekipe kako bi se priključili gornjem dijelu tablice i time povećale svoje šanse za plasman u jedinstvenu ligu koja nam se bliži. Hoće li prednost imati domaćini zbog domaćeg terena ili će gosti nastaviti svoj pobjednički niz, saznat ćemo u Kninu.

MNK Mulina – MNK Gauni

Domaćin je i dalje u potrazi za svojim prvim bodovima, dok je gostujuća ekipa lijepim rezultatima iz prošlog kola trenutno na 4. mjestu tablice te zasigurno dolaze uzeti sva tri boda. Time bi bar nakratko došli na 3. mjesto, doduše, uz utakmicu manje naspram MNK Torcide. Ne treba otpisati domaćina, stoga nas očekuje zanimljiv susret.

MNK Murter – MNK Crnica

Još jedan susret bez pretjeranog rezultatskog značaja za jednu ekipu, međutim vjerujemo kako nećemo biti lišeni prave futsal utakmice. Domaćin bi pobjedom došao u gornji dio tablice što ih zasigurno veseli, stoga će im pobjeda biti imperativ. Gosti, s druge strane, i dalje su u potrazi za svojim prvim bodovima.

MNK Šibenik 1983 – MNK Torcida

Susret vrijedan gledanja zasigurno jest i ovaj, uzimajući u obzir o kakvim se ekipama radi. Domaćin bi eventualnom pobjedom napravio korak više te se približio vrhu tablice, dok MNK Torcida mora ići na pobjedu u svakoj utakmici znajući da se odmah iza njih na tablici nalaze ekipe koje bi vrlo rado došle na njihovo mjesto. Očekuje nas pravi futsal susret ovih mladića, stoga dođite i podržite ih!

PODSKUPINA B

MNK Genius – MNK Olmissum

Nakon blage „suše“ iz prošlog kola zbog dosta neodigranih susreta ove podskupine, slijedi nam novo kolo i nova uzbuđenja. MNK Olmissum, trenutno 3. ekipa prvenstva, nakon ogromne pobjede iz prošlog kola protiv vodeće ekipe HMNK Vrgorac, želi nastaviti svoj pobjednički niz u ovom susretu. S druge pak strane, MNK Genius u potrazi je za svojim novim bodovima te nas zasigurno očekuje odličan prikaz futsala ovih mladića.

HMNK Vrgorac – MNK Hajduk

Još jedan odličan susret u kojem i dalje vodeća ekipa prvenstva, HMNK Vrgorac želi isprati gorak okus iz prošlog kola te se vratiti na pobjedničke staze. No, na tom putu ne stoji lagan izazov. MNK Hajduk peta je ekipa na tablici i zasigurno će dati svoj maksimum kako bi uzeli bar neke bodove na povratku kući.

MNK Split – MNK Porto Tolero

Susret bez prevelikog rezultatskog značaja, jer su u pitanju posljednje dvije ekipe na tablici. Ipak, upravo iz toga razloga, čisti natjecateljski, ali i prijateljski futsal nas očekuje, vrijedan svakog navijača. Tko će uzeti nove bodove nakon duže vremena, saznat ćemo u Splitu.

MNK Mejaši – MNK Square

Još jedan susret ekipa iz donjeg dijela tablice. MNK Square s nova tri boda mogao bi se približiti vrhu te opasno zaprijetiti ostalim ekipama u slučaju njihova kiksa. Nadamo se pravom futsal spektaklu, čistoj igri bez kartona te fair-play obje ekipe. MNK Mejaši nisu za otpisati jer bi i oni napredovali na tablici u slučaju pobjede. Sretno objema ekipama!

MNK Bačvice – MNK Ombla

Posljednji susret na rasporedu u 7. kolu juniorskog futsal prvenstva, regije Jug jest ovaj. Uz prednost domaćeg terena, MNK Bačvice žele se dodatno približiti vrhu tablice za eventualni plasman u jedinstvenu ligu. No, nije ni gost za otpisati. Nakon pobjede iz svoje zadnje utakmice, zasigurno će dati svoj maksimum da nastave svoj pobjednički niz, stoga motiva za pobjedu neće nedostajati!

Time je završena najava 7. kola juniorskog futsal prvenstva u regiji Jug. Na nama je da svim ekipama i igračima poželimo sreću, što manje ozljeda i što više odigranih susreta. MNK Jezera i MNK Novo Vrijeme slobodni su ovo kolo, što će

REZULTATI PROŠLOG KOLA

ZAPRATITE NAS NA FACEBOOK STRANICI I INSTAGRAM PROFILU

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)