JUNIORI ISTOK: Uživo iz Osijek, novo kolo, nova uzbuđenja

7.kolo juniorskog prvenstva u regiji Istok je pred nama. Nakon pauze za čak 4 ekipe, slijede nam uzbudljivi susreti preko cijele Slavonije. Vrh tablice prepun je konkurenata, no samo najbolje tri ekipe izborit će plasman u jedinstvenu ligu.

MNK Autodijelovi Barišić – MNK Brod 035, 19.11.2022. 17:45

Susret koji probija led, susret sa zagarantiranim vrhunskim futsalom, susret je između ekipa iz Požege te Slavonskog Broda. Obje ekipe s visokim ambicijama, gosti u susret ipak ulaze kao blagi favoriti s obzirom na stanje na tablici, no prednost domaćeg parketa nikada ne možemo otpisati.

MNK Aurelia Futsal – MNK Vinkovci-Učilište Studium, 20.11.2022. 14:00

Gradski derbi uvijek znači vrhunsku atmosferu i futsal, stoga je on sam za sebe dovoljna pozivnica doći i pogledati ovaj susret mladih Vinkovčana. Neporažena ekipa MNK Aurelia Futsal traži nastavak pozitivnog niza, dok gosti eventualnom pobjedom dodatno kompliciraju sam vrh tablice što im je motiv više kao način za plasman u jedinstvenu ligu.

MNK Nova Gradiška – MNK Futsal Olimpijac, 20.11.2022. 19:00

Na redu je najava pretposljednje utakmice kola. 7. kolo ne prestaje oduševljavati, stoga smo počašćeni još jednom vrhunskom utakmicom! Nova Gradiška mjesto je ovog susreta, gdje su obje ekipe u potrazi za novim bodovima nakon poraza iz svoje posljednje utakmice. Pobjeda je imperativ objema ekipama, stoga ih dođite i podržite!

MNK Osijek – MNK Slatina, 20.11.2022. 19:00

Šećer na kraju, moglo bi se reći za ovu utakmicu. Dvije ekipe prepune kvalitete sastaju se u Osijeku u borbi za nove bodove. Hoće li domaći teren imati prevelik utjecaj ili će dečki iz Slatine uspjeti doći do novih bodova, saznat ćemo u nedjelju s početkom u 19:00 sati gdje će naša ekipa uživo prenositi utakmicu na našem youtube kanalu.

Ekipe MNK Brod i MNK Jakšić slobodni su ovo kolo, te uz treninge i odmor, kao i svi mi, mogu uživati u bogatom 7. kolu regije Istok za juniore.

REZULTATI PROŠLOG KOLA

FACEBOOK/INSTAGRAM

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)