JUNIORI ISTOK: Prvi susret juniora započinje u Županji

Da, vraćamo se! Nakon duge ljetne pauze, ali i malo jesenske, nova futsal sezona za mladež Hrvatske je pred nama. Posljednji službeni susret ove kategorije pod okriljem saveza odigran je sad već davnog 21. svibnja kada su se u finalu prvenstva Hrvatske sastale ekipe Aurelia Futsal te aktualni državni prvak, HMNK Vrgorac. Kako saznajemo, i ove će se godine igrati prvenstva po regijama nakon čega će najbolje ekipe svoj put k tituli prvaka države nastaviti u jedinstvenoj ligi. Ove godine dva igrača godišta 2004. mogu igrati te svojim iskustvom pomoći ekipi. Ukupno devet ekipa sudjeluje u prvenstvu regije Istok.

MNK Futsal Olimpijac – HMNK Nova Gradiška, 15.10.2023. nedjelja 13:30

Prvi susret sezone u ovoj regiji počet će u Županji gdje će dvije iskusne ekipe ići u potragu za novim bodovima. Iako prošle godine nisu uspjeli izboriti jedinstvenu ligu, vjerujemo kako će ove godine dati sve od sebe u ostvarivanju istoga. Sretno ekipama u prvoj službenoj utakmici sezone.

MNK Vinkovci-Učilište Studium – MNK Slatina, 15.10.2023. nedjelja 21:00

Sljedeća od ukupno tri utakmice prvoga kola derbi je u Vinkovcima, gdje će na domaćem terenu Vinkovčani pokušati uzeti prve bodove te se usmjeriti na pravi put, put koji im je prošle sezone osigurao plasman u jedinstvenu ligu gdje su ostvarili i prve bodove! Slatina se neće predati bez borbe, stoga možemo očekivati spektakl!

MNK Brod 035 – MNK Osijek, 16.10.2023. 20:30 ponedjeljak 20:30

Još jedan kandidat za derbi kola utakmica je u Slavonskom Brodu. Dvije vrhunske ekipe s visokim ambicijama susreću se već u prvom kolu te navijači i gledatelji imaju zagarantiranu vrhunsku utakmicu. Osječani također znaju kako je to igrati u jedinstvenoj ligi, no hoće li im to iskustvo biti dovoljno za sva tri boda, saznat ćemo u ponedjeljak!

Time je završena najava prvog kola u kojem nas očekuju uzbudljive tri utakmice. Prvenstvo je pred nama, stoga pratite naš portal kako bi pravovremeno bili upućeni u sve vijesti i događaje kada je u pitanju ovaj itekako uzbudljivi sport. Sretno svim ekipama i igračima u novoj sezoni!

ZAPRATITE NAŠU FACEBOOK STRANICU I INSTAGRAM PROFIL

PRIJENOSE UŽIVO PRATITE NA NAŠEM YOUTUBE KANALU

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)