JUNIORI ISTOK: Posljednje kolo Istoka

Pred nama je posljednje kolo juniorskog futsal prvenstva regije Istok. Nakon 10. kola, puno zanimljivih utakmica, uzbuđenja, ali i napetosti, došlo je vrijeme za posljednje, 11. kolo koje će odlučiti prvaka regije, kao i ostale dvije ekipe koje svoj futsal put nastavljaju u jedinstvenoj ligi. Stanje na tablici daleko je od jasnog i čistog. Čak pet ekipa i dalje je aktivno u borbi za taj plasman, no samo tri najbolje ostvarit će ga.

HMNK Nova Gradiška – MNK Futsal Osijek

Trenutno trećeplasirana ekipa tablice u posljednjem kolu ugostit će vršnjake iz Osijeka u izravnoj borbi za nove bodove kojim bi osigurali plasman među prve tri ekipe prvenstvene ljestvice. Iako su gosti gotovo matematički osigurali svoje mjesto u jedinstvenoj ligi, epitet prvaka regije zasigurno će im biti dovoljan motiv za ovaj susret. Očekuje nas čvrsta utakmica kojoj se radujemo i željno iščekujemo!

MNK Aurelia Futsal – MNK Slatina, 21.1.2023. 18:00

Još jedan kandidat za derbi kola svakako je ova utakmica. Domaći Vinkovčani uz utakmicu manje osigurali su plasman u jedinstvenu ligu, no ne kriju ambicije postati prvak regije. S druge strane, uvijek neugodna MNK Slatina pokušat će u posljednjem kolu izboriti sva tri boda i time se dodatno približiti samom vrhu tablice.

MNK Vinkovci – MNK Brod 035, 21.1.2023. 19:00

Posljednja utakmica u ovoj najavi ujedno je i posljednja u regularnom dijelu sezone ove regije. Nadamo se pravoj futsal poslastici, upravo iz razloga jer je domaćin jedna od onih 5 ekipa koji su i dalje u igri za plasman u jedinstvenu ligu. Iako ne ovise samo o ishodu svoje utakmice, mladići iz Vinkovaca svakako će se potruditi i dati sve od sebe da trobod ostane kod kuće. S druge strane, iskusni Brođani kroz ovo prvenstvo pokazali su da su jedna od kvalitetnijih ekipa momčadi, stoga nas očekuje pravi futsal spektakl!

Time je završena najava posljednjeg, 11. kola juniorskog futsal prvenstva u regiji Istok. Svu sreću u borbi za plasmanom u jedinstvenu ligu želimo svim igračima i ekipama, uz što više lijepog futsala te bez ozljeda. Vi, dragi čitatelji, ostanite i dalje uz naš portal kao i društvene mreže te zajedno s nama pratite futsal mladež Hrvatske.

ZAPRATITE NAŠU FACEBOOK STRANICU I INSTAGRAM PROFIL

PRETPLATITE SE NA NAŠ YOUTUBE KANAL

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)