JUNIORI ISTOK: Nastavak prvenstva nakon vikenda odmora

Nakon jednog vikenda odmora zbog nastupa klubova u kupu, vraćamo se natjecanju juniora na Istok. Dosta odustajanja i neodigranih utakmica donijelo je uneravnoteženu tablicu gdje neki klubovi imaju četiri odigrana susreta, većina ih ima tri, a Brod 035 samo 2. Na čelu kolone je Aurelia za kojima slijede Osijek, Brod 035 i Slatina, kakve će promijene uslijediti nakon ovog kola tek ćemo vidjeti.

MNK JAKŠIĆ – AURELIA FUTSAL, subota 05.11.2022. 19:00

Kolo otvaraju Jakšić i Aurelia, posljednjeplasirana ekipa ugošćuje prvoplasiranu. Aureliji je otežavajuća okolnost jer gotovo u isto vrijeme njihovi seniori igraju gradski derbi, a dosta igrača konkurira za obje kategorije pa nam ostaje za vidjeti koji će igrači na koji front. Jakšić se uz Olimpijac pokazao kao najslabiji konkurent za naslov, ali dva tjedna pauze mogu donijeti dosta promjene u sastavu i pristupu.

MNK OSIJEK – FUTSAL OLIMPIJAC, nedjelja 06.11.2022. 19:00

Još jedan susret dvaju “različitih” svijetova. Osijek je prvi pratitelj Aureliji u Olimpijac prvi ispred Jakšića s minus jednim bodom. Osječani igraju jako dobro ove sezone i a očekivati je da će ovo biti lagana utakmica za njih. Olimpijcu treba čudo žele li upisati bodove, ali svi vjerujemo u čuda zar ne?

MNK BROD – MNK BROD 035, utorak 08.11.2022. 21:00

Gradski derbiji uvijek su poslastica za gledatelje, ali derbi u Brodu je nešto posebno. Susreti na kojima nije bitna trenutna forma već prkos i volja ekipe. Prošle sezone unatoč velikoj bodovnoj razlici na tablici susret je završen tijesnom pobjedom Broda 035 od 3:2. Gosti u ovom susretu su trenutno jedina ekipa sa svim pobjedama i to samopouzdanje im daje malu prednost u ovom susretu.

HMNK NOVA GRADIŠKA – MNK VINKOVCI, srijeda 09.11.2022. 20:15

Posljednji susret petog kola igra se u Novoj Gradišci u srijedu. Dvije ekipe koje igraju toplo-hladno ove sezone sastaju se u susretu koji obojima može odrediti daljnju sudbinu. Obje ekipe moraju tražiti pobjedu ako se žele boriti za jedinstvenu ligu i držati kakav-takav priključak za liderima prvenstva.

Tjedan dana pauze ekipama koje treniraju pružilo je dodatno vrijeme za uigravanje. U kolu ispred nas nema izravnog sudara ekipa iz gornjeg dijela tablice. Slatina je još jedno kolo slobodna i već drugi put u kratkom periodu imat će pauzu od dva vikenda bez izlaska na parket. Uz juniore Slatine slobodni su još i MNK Autodijelovi Barišić.

REZULTATI PROŠLOG KOLA

FACEBOOK/INSTAGRAM

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)