JUNIORI ISTOK: Nakon vikenda pauze juniori Istok nastavljaju svoje prvenstvo

Kup Hrvatske stopirao je nastavak prvenstva za juniore u regiji Istok te nakon jednog vikenda pauze, nastavlja se te nam stiže 8. kolo. Ne računajući to 8. kolo, pred juniorskim je futsalom u regiji Istok još samo 3 kola, te se situacija na prvenstvenoj ljestvici zakuhtava. Ambicije i želje za ulazak u jedinstvenu ligu su velike, međutim samo najbolji to će i potvrditi svojim plasmanom.

Futsal Olimpijac Županja – MNK Jakšić

Derbi začelja u kojem su obje ekipe i dalje u borbi za novim bodovima. Međutim, uz novu pobjedu, obje ekipe napredovale bi maksimalno jedno mjesto stoga iako ova utakmica nema neki pretjerani rezultatski značaj, borba podjednakih ekipa uvijek je zanimljiva za pogledati, stoga nas očekuje pravo taktičko nadmetanje.

MNK Brod 035 – HMNK Nova Gradiška

Domaćin iz Slavonskog Broda u ovom 8. kolu ugostit će 7. ekipu prvenstvene ljestvice, vršnjake iz Nove Gradiške. Nakon poraza iz prošlog kola, domaćinu će pobjeda zasigurno biti imperativ te bi pobjedom potvrdili svoje mjesto u samom vrhu tablice. Ipak, gostujuća ekipa nakon maestralne pobjede iz prošlog kola gdje su postigli čak 17 pogodaka, želi pokazati i dokazati da zaslužuju više no što tablica pokazuje. Njima bi eventualna pobjeda i nova tri boda donijela 12. bod, te bi ušli u društvo od četiri ekipe s toliko bodova. Nadamo se odličnoj utakmici, stoga pozivamo sve gledatelja da dođu i podrže mladež i budućnost futsala!

MNK Slatina – MNK Autodijelovi Barišić

Kao što smo ranije naveli, više ekipa ima 12 bodova, a upravo dvije takve, u SD Marka Marulića u Slatini susrest će se te pokušati doći do nova tri boda i odvojiti se od skupine s 12 bodova. Hoće li prednost domaćeg terena prevladati na utakmici, ili će elan i motiv nakon teške i velike pobjede gostiju u prošlom kolu prevagnuti, saznat ćemo u Slatini. S obzirom da će domaćin nakon ovog kola odigrati još tri utakmice, a gosti još dvije, svaki bod na ovoj utakmici je krucijalan za priključak u sam vrh tablice.

MNK Brod – MNK Osijek

Posljednja utakmica za najavu ovog kola još jedan je futsal spektakl. Vodeća ekipa prvenstvene ljestvice ide u goste uvijek neugodnom MNK Brodu. MNK Osijek, kao i gradski rivali domaćina ovog susreta ciljaju na plasman u jedinstvenu ligu, stoga im je pobjeda imperativ. Međutim, ne možemo i ne smijemo olako otpisati domaćina. MNK Brod, iako možda tablica to ne govori, pružio je vrhunske utakmice, napete do samoga kraja gdje su češće oni bili ti koji su izvukli deblji kraj u konačnici. „Posljednji vlak“ upravo im je ova utakmica za priključak gornjem dijelu tablice, a mi se nadamo da će ova utakmica ispuniti sva očekivanja!

Time je završena najava 8. kola juniorskog futsala regije Istok, čiji se kraj prvenstva bliži te će se saznati tko će biti putnici u jedinstvenu ligu, a tko ostaje u borbi za prvaka regije. Na nama je da i dalje pomno pratimo ovu regiju, kao i sve ostale. MNK Aurelia Futsal i MNK Vinkovci slobodni su ovo kolo, čiju će pauzu iskoristiti za dodatne treninge, ali i zasluženi odmor. Svim ekipama i igračima želimo puno sreće uz što manje ozljeda!

REZULTATI PROŠLOG KOLA

ZAPRATITE NAS NA FACEBOOK STRANICI I INSTAGRAM PROFILU

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)