JUNIORI ISTOK: Gledamo se uživo iz Slavonskog Broda

1.10. bio je datum početka prvenstva za mladiće i ekipe juniorskog futsala u regiji Istok. Sada smo nadomak kraja ovog dijela prvenstva jer do kraja imaju još samo dva kola, a za neke ekipe to znači da će odigrati još samo jednu utakmicu. Iako se u proteklim kolima gotovo uvijek odigraju samo tri kola, na nama je da i ovo kolo najavimo s nadom kako će se u danim terminima uspjeti odigrati sve utakmice.

Futsal Olimpijac Županja – MNK Vinkovci, 18.12.2022. 11:15

Nakon pauze od čak dva kola, MNK Vinkovci spremni su ponovno istrčati na teren te pokazati koliko su željni futsal scene. Iako matematički gotovo da nemaju šansu za plasman u jedinstvenu ligu, Vinkovčanima motiva za pobjedu neće nedostajati te će im upravo tri boda biti imperativ. No, ne treba otpisati ni vršnjake iz Županje koji igraju na domaćem terenu. Hoće li to imati utjecaja ili će odmor od dva kola pozitivno utjecati na MNK Vinkovci, saznat ćemo u nedjelju.

MNK Brod 035 – MNK Aurelia Futsal, 19.12.2022. 20:30

Kako ne bismo ostali zakinuti za derbi kola, pobrinule su se ove dvije ekipe koje svojim rezultatima i pogledom na tablicu čine ovu utakmicu jednu od najzanimljivijih od početka prvenstva. Domaći Brođani nakon što su duže vrijeme bili prva ekipa tablice, kroz par lošijih rezultata, ova pobjeda krucijalna im je za povratak u sam vrh prvenstvene ljestvice. S druge pak strane, Vinkovčani žele nastaviti svoj neporaženi niz i time učvrstiti svoju poziciju na tablici. Razloga za gledatelje da dođu pogledati ovaj futsal spektakl ima i više nego dovoljno, stoga dođite jer nećete požaliti!

MNK Brod – HMNK Nova Gradiška

Još jedna domaća utakmica Brođana, ovaj puta mladići iz MNK Brod ugostit će HMNK Novu Gradišku koja s 15 bodova drži peto mjesto prvenstvene ljestvice te je i dalje u borbi za plasman u jedinstvenu ligu. Iako domaćin nema takve ambicije, kroz prošle utakmice mogli smo vidjeti da se nikada ne predaju te su pod svaku cijenu spremni uzeti bodove. Očekuje nas još jedna prava futsal utakmica vrijedna svakog gledatelja.

MNK Osijek – MNK Autodijelovi Barišić

Posljednja utakmica u ovome kolu još jedan je susret iz samoga vrha. Prva ekipa prvenstva ugostit će treću i time se izravno boriti za nova tri boda, iznimne važnosti za plasman u jedinstvenu ligu. Obje ekipe u utakmicu ulaze s pobjedom iz posljednje odigrane utakmice te nas očekuje prava futsal poslastica. Vršnjacima iz Požege ovo je posljednja utakmica ovog dijela prvenstva, jer su sljedeće kolo slobodni. Dakako da će se potruditi uzeti nove bodove, no prva ekipa prvenstva s razlogom je prva i neće se olako predati. Sretno objema ekipama!

Time je završena najava 10. kola juniorskog futsal prvenstva u regiji Istok, gdje su stvari na tablici daleko od jasnog. Pet do šest ekipa i dalje je u konkurenciji za plasman u jedinstvenu ligu, no samo najbolje tri mogu si priuštiti to. Tko su te ekipe i kako će se do kraja razvijati situacija u ovoj regiji, saznajte prateći ovaj portal, ali i društvene mreže Facebook i Instagram. Sretno svim ekipama i igračima!

REZULTATI PROŠLOG KOLA

ZAPRATITE NAŠU FACEBOOK STRANICU I INSTAGRAM PROFIL

PRETPLATITE SE NA NAŠ YOUTUBE KANAL

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)