JUNIORI ISTOK: Brod 035, Aurelia i Osijek neporaženi

Nakon uzbudljivog prošlog kola na regiji Istok gdje smo mogli svjedočiti utakmicama poput gradskog derbija u Slavonskom Brodu, preokretu u posljednjim minutama MNK Vinkovaca te raspucane i raspoložene juniore Osijeka,  te MNK Aurelie Futsal, vremena za odmor na Istoku nema puno.

MNK Slatina – MNK Brod, petak 11.11.2022. 19:15

Uvijek neugodno gostovanje u dvorani Marka Marulića u Slatini bit će pravi dečke za mladiće iz MNK Broda. Obje ekipe u susret ulaze želeći isprati gorak okus poraza iz prošle utakmice, što čini još jedan motiv više za doći i pogledati ovu futsal poslasticu. Hoće li se MNK Brod približiti vrhu tablice ili će MNK Slatina pokazati zube te napraviti korak više za plasman u jedinstvenu ligu, saznajte u petak!

Futsal Olimpijac – MNK Autodijelovi Barišić, 13.11.2022. 18:45

Još jedan susret gdje ekipe traže pozitivan ishod nakon poraza u svojoj posljednjoj utakmici. Dvije ekipe iz donjeg dijela tablice borit će se u Županji za svoj trobod. Hoće li više vremena za odmor kod ekipe iz Požege ili domaćinstvo Županjaca presuditi, na nama jest da saznamo!

MNK Vinkovci-Učilište Studium – MNK Jakšić, 14.11.2022. 21:15

Nakon velike euforije iz prošlog kola za Vinkovčane te „hladni tuš“ MNK Jakšića vrijeme jest da se sazna pobjednik u susretu između ove dvije ekipe. Ne bi bilo prvi put da se ekipa izdigne iz poraza te u sljedećem kolu pokaže svoje pravo lice, a upravo takvu priliku imaju igrači MNK Jakšića. S druge strane, nastavak pozitivnog niza cilj je i nada juniora MNK Vinkovci-Učilište Studium, stoga dođite na Lapovce i uvjerite se i sami ishodu ove utakmice!

MNK Brod 035 – MNK Osijek Kelme, 14.11.2022. 19:00

Stanjem na tablici, ali i igrom, ovi mladići zaslužili su da ova utakmica bude proglašena derbijem kola, s čime bi se mnogi futsal stručnjaci i složili. Dvije ekipe koje ciljaju samo na najviše, a to je prvo mjesto te plasman u jedinstvenu ligu čini ovaj susret još zanimljivijim! Hoće li doći do promjene na tablici ili će MNK Osijek iskoristiti slobodno kolo MNK Aurelie Futsal i zasjesti na tron regije istok, na nama je da vidimo!

Kao jedini slobodan klub, Aurelia Futsal definitivno će mudro iskoristiti pauzu za dodatan trening i uvježbavanje za izazove pred njima. Na nama je da uživamo u novome kolu te se nadamo što boljim utakmicama i naravno, što manje ozljeda!

REZULTATI PROŠLOG KOLA

FACEBOOK/INSTAGRAM

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)