Izbor za igrača VII. kola

Šest nagrada za igrača kola je do sada podijeljeno i svih šest različitih. Jedna od zanimljivosti da od šest nagrada njih pet su osvojili igrači koji imaju jako male ili nikakve šanse da nastupe na Final four turniru. Među njima su po Lasić i Rašić iz Novog Vremena, Vukelić i Pranjić iz Futsal Dinama te Mitrović iz Gauna. Rijeka i njezin igrač Galešić imaju najveće izglede od svih navedenih za nastup na završnom turniru, ali na posljednjem susretu Galešić se pojavio uz teren s longetom na nozi pa je pod upitnik došao i njegov nastup na završnom turniru. Bilo kako bilo pred nama je novi izbor s novih pet imena.

MIHALJEVIĆ MATE – HMNK VRGORAC

U zadnjem kolu Vrgorac je teže od očekivanog upisao pobjedu i to s minimalnom razlikom. Tijekom cijelog susreta Mihaljević je bio jako dobar i pružao sigurnost svojim suigračima a u posljednjim trenucima u više navrata sačuvao vrata svoga gola za velika tri boda koja su ih dovela na korak do završnog turnira.

CIGLER LOVRO – MNK USPINJAČA GIMKA

Unatoč dobroj igri Uspinjača već drugo kolo ne ostvaruje pobjede i dovodi svoj nastup na završnom turnira pod znak upitnika. Sada su u situaciji u kojoj više ne ovise sami o sebi i do kraja su im potrebne obje pobjede te kiks nekog od konkurenata. Cigler je i protiv Rijeke odigrao jako dobru utakmicu i sa svoja dva zgoditka doveo ekipu u vodstvo koje ipak nije bilo dovoljno do kraja susreta.

FERBEŽAR IVAN – AURELIA FUTSAL

Aurelia sigurnim koracima grabi prema Final fouru i pobjedom u idućem kolu bi i matematički potvrdila svoj nastup. Jedan od najzaslužnijih za takav rezultat je svakako kapetan žuto-crnih Ferbežar koji kroz cijelu sezonu ima konstantu i odrađuje veliki posao svojom neumornom trkom i bespoštednim zalaganjem. Protiv Osijeka je odradio još jednu vrlo dobru utakmicu u kojoj je razbudio svoje suigrače prilikom svakog opuštanja te uz sve odrađene obrambene zadatke upisao i jedan zgoditak.

ŠABAN ERVIN – FUTSAL DINAMO

U svakoj dobroj partiji Futsal Dinama Šaban ima svoje prste pa je tako bilo i u susretu protiv Novog Vremena. Vrlo ofenzivna i lepršava igra donosi mu epitet jednog od najboljih driblera u cijeloj ligi. Naravno u takvim situacijama faza obrane ponekad ispašta, ali u ovom susretu posvetio se i obrambenim zadacima što je uvelike doprinijelo pobjedi Dinama. Futsal Dinamo igra jedan od najljepših futsala u ligi, ali nažalost to nije popraćeno s bodovima pa su sada u vrlo nezavidnoj situaciji.

SIROVICA KARLO – MNK OLMISSUM

Još jedan kreativac koji svoje probleme na terenu rješava uz što manje trke. Iako Vinkovci imaju najlošiju obranu lige nitko ne može lagano upisati bodove na njihovom parketu, ali Olmissumu je to pošlo od noge uz čak devet postignutih zgoditaka. Sirovica je postigao njih dva i istakao se kao kandidat za igrača kola. Kreirao je još mnoštvo dobrih prilika koje na njegovu žalost nisu okrunjene zgoditkom, ali zato je priredio svojim suigračima nekoliko prilika iz kojih su padali i golovi.

Još jedan izbor u kojem imamo sve igrače koji se do sada nisu okrunili titulom igrača kola, ali vi će te nam pomoći da pronađemo onog najboljeg iz VII. kola.

ZAPRATITE NAŠU FACEBOOK STRANICU I INSTAGRAM PROFIL

SVI PRIJENOSI EMITIRAT ĆE SE NA NAŠEM YOUTUBE KANALU

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)