Izbor za igrača II. kola

Treće kolo prvenstva starta danas, a mi smo vam ostali dužni kandidate za najboljeg igrača II. kola. Prošlo kolo u dosta gustom rasporedu obuhvatili smo prijenose svih pet susreta juniora i zasigurno ste mogli uživati u susretima. Susreti u Vinkovcima i Osijeku su odlučeni u posljednjim sekundama susreta, u Zagrebu smo imali najmanje zgoditaka za što su svakako najzaslužniji vratari, dva susreta u Dalmaciji ponudili su nam uvjerljive pobjede u jednom susretu domaćina, a u onom južnijem gosta. U nastavku vam donosimo pet pojedinaca koji su svaki na svoj način pridonijeli pobjedama svojih ekipa.

MIHALJEVIĆ MATE – HMNK VRGORAC

Susret Futsal Dinama i Vrgorca obilježila je čvrsta igra s najmanje golova u ovom kolu. U prošlom kolu junak svoje momčadi, a ujedno i prvi laureat ove laskave titule, bio je vratar Futsal Dinama Pranjić koji je u ovom susretu morao stisnuti ruku svome kolege na suprotnoj strani terena. Vrgorčani su upisali naizgled glatku pobjedu bez primljenog zgoditka, ali ona je bila sve samo ne glatka. Čvrsta obrana kamenjara bila je čvrsta poput Biokova i za to je najzaslužniji Mihaljević koji je u više navrata bacio u očaj purgere.

LOREN RADIĆ – HMNK RIJEKA

Jedan od dva igrača koji se može pohvaliti da je oba puta uvršten u izbor igrača kola od strane našeg portala. U prošlom kolu bio je posvećen i fokusiran uglavnom na obrambene zadatke dok je u ovom susretu bio jedna od glavnih prijetnji po vrata Osijeka. Jedno od glavnih oružja Rijeke u ovom susretu bili su prekidi iz kojih su postigli tri zgoditka, a upravo dva takva prekida odličnim timingom u pogotke je realizirao upravo Radić. Također odrađivao je uspješno i svoje obrambene zadatke i s razlogom se po drugi puta nalazi među kandidatima.

ARTIĆ BRANKO – MNK USPINJAČA GIMKA

Na našem Instagram profilu na upit “Tko zaslužuje biti u momčadi kola” Artić je osvojio uvjerljivo najviše vaših glasova, čak njih 39. U odsustvu Ciglera preuzeo je poziciju zadnjeg i uspješno dirigirao igrom Uspinjače. Iako je bio najudaljeniji igrač od gola to ga nije omelo da se čak tri puta upiše u strijelce na ovom susretu. Sva tri zgoditka postigao je sa zavidne udaljenosti i kroz cijeli susret bio prijetnja po gostujuća vrata. Uspinjača je upisala jako bitna tri boda u gostima, a zasigurno glavni “krivac” za takav ishod je upravo Artić.

JOSIPOVIĆ FILIP – AURELIA FUTSAL

Nakon Radića sasvim zasluženo na popisu kandidata po drugi puta nalazi se i Josipović. U jednoj ludoj utakmici punoj preokreta i nervoze predvodio je svoju ekipu do minimalne pobjede. Kroz cijeli susret bio je najmirnija karika domaćih i odlično se nosio kako s protivničkim igračima tako i s pritiskom lijepo popunjene “Ciglice”. U opsadi protivničkog gola ispalio je daleko najviše projektila od kojih su dva odsjela na vratnici, a u samoj završnici susreta izborio je dva deseterca koja je i hladnokrvno realizirao te osigurao nova tri boda Aureliji.

MITROVIĆ MATEO – MNK GAUNI

Mitrovića nažalost nismo imali prilike gledati u prvom kolu kada je njegov klub gostovao u Vinkovcima, ali svu ljepotu ove igre pokazao je na domaćem parketu protiv drugih Vinkovčana. Već u petoj sekundi postigao je zgoditak za vodstvo svoje momčadi i teško da će itko postići brži zgoditak do kraja prvenstva. Natjerao je goste da si sami zabiju gol za 2:0, a on sam još dva puta se upisao u strijelce do kraja susreta. U nekoliko navrata dostavio je loptu svojim suigračima na “tacni” iako je samostalno mogao završiti akciju. Također u par navrata je svojim lažnjacima povaljao protivničku obranu, a i prva dva reda tribina.

Princip glasovanja ostaje isti i ovaj puta zajedničkim snagama želimo doći do najboljeg igrača kola. Još nekoliko igrača se nametnulo u prošlom kolu, ali morali smo se odlučiti za samo njih pet, a samo jedan od njih bit će najbolji i pridružiti se Pranjiću među laureatima.

ZAPRATITE NAŠU FACEBOOK STRANICU I INSTAGRAM PROFIL

SVI PRIJENOSI EMITIRAT ĆE SE NA NAŠEM YOUTUBE KANALU

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)