GHIA SPONZORSTVO

S ponosom možemo reći da naš rad nije nezapažen i osim velike podrške od Vas naših pratitelja dolazimo i do prvog sponzora koji je prepoznao naš trud. Ghia sport je svima poznata hrvatska kompanija sa središtem u Pazinu. U svom poslovanju specijalizirani su za inženjering, proizvodnju, prodaju i montažu vrhunske sportske opreme i rekvizita. Njihov stručan i uvježban tim nudi usluge opremanja sportskih terena, dvorana, škola, vrtića, sportskih klubova i dr.

Od ove sezone kompanija Ghia kroz svoj brand Topstar na tržištu nudi jednu od najkvalitetnijih i cjenovno najpristupačnijih lopti za futsal Topstar Sala+. Futsal lopta Topstara Sala+ je izvorni brend od kompanije Ghia i službena je lopta svih drugih malonogometnih liga u sustavu natjecanja HNSa. Lopte Topstar Sala+ su sastavni dio gotovo svake futsal akademije u Hrvatskoj i s toga su gotovo neizostavan rekvizit u odigraanju susreta mladeži. Kroz suradnju s kompanijom Ghia sport ponudit ćemo vam jedinstvenu cijenu za sve narudžbe preko našeg portala, a svako kolo imat ćemo izbor za najbolju petorku kola pod čiji pokrovitelj će također biti Ghia sport.

Svi naši pratitelji od ovog vikenda pa do kraja lige imat će priliku kroz glasovanje za najboljeg igrača kola osvojiti loptu Topstar Sala+.

ZAPRATITE NAŠU FACEBOOK STRANICU I INSTAGRAM PROFIL

SVI PRIJENOSI EMITIRAT ĆE SE NA NAŠEM YOUTUBE KANALU

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)